آزمون دانشگاه عالی دفاع ملی در مقطع دکترا و در 12رشته برگزار شد. | پایگاه اطلاع رسانی دانشگاه عالی دفاع ملی

دکتر ابراهیم حسن‌بیگی رئیس دانشگاه عالی دفاع ملی از برگزاری آزمون مقطع دکترای این دانشگاه در12 رشته و گرایش خبر داد
وی افزود: رشته‌ها در سه دانشکده دانشگاه تعریف شده است که این رشته‌ها شامل رشته‌های علوم دفاعی راهبردی با گرایش‌های دفاع ملی، سیاست دفاعی و اندیشه نظامی و رشته‌های مدیریت راهبردی با گرایش‌های مدیریت راهبردی، مدیریت راهبردی دانش، مدیریت راهبردی آینده‌پژوهی، مدیریت راهبردی نظامی و مدیریت راهبردی پدافند غیر عامل و همچنین رشته‌های امنیت ملی با گرایش‌های امنیت داخلی تهدیدات امنیت ملی و مطالعات امنیت ملی است.
رئیس دانش عالی دفاع ملی ادامه داد: رشته مدیریت راهبردی فرهنگی و رشته امنیت فضای سایبر با رویکرد بومی و امنیت امسال در آزمون اضافه شده است. دکتر ابراهیم حسن‌بیگی در خصوص تعداد شرکت‌کنندگان در این آزمون گفت: 449نفر در این آزمون شرکت کرده‌اند که ما ظرفیت پذیرش 10نفر در هر رشته را داریم و بنابر صلاحیت و ظرفیت شرکت‌کنندگان تعدادی از آنها قبول می‌شوند رئیس دانشگاه عالی دفاع ملی در پایان اظهار داشت: تلاش می‌کنیم تا 15شهریورماه نتایج نهایی آزمون اعلام شود.

آزمون دانشگاه عالی دفاع ملی در مقطع دکترا و در 12رشته برگزار شد.