آغاز رزمایش مشترک مدافعان آسمان ولایت 97 | پایگاه اطلاع رسانی دانشگاه و پژوهشگاه عالی دفاع ملی و تحقیقات راهبردی

آغاز رزمایش مشترک مدافعان آسمان ولایت 97

به نقل از ستاد تبلیغات رزمایش مدافعان آسمان ولایت ۹۷، امیردریادار حبیب‌الله سیاری رئیس هیأت مدیره برگزاری این رزمایش طی نشست خبری با اعلام مطلب فوق گفت: «این رزمایش با حضور قرارگاه پدافند خاتم‌الانبیا (ص)، نیروی هوافضای سپاه پاسداران انقلاب اسلامی و بخشی از نیروی هوایی ارتش جمهوری اسلامی ایران در گستره‌ای به اندازۀ ۵۰۰ هزار کیلومترمربع و در بخش‌هایی از شمال، غرب، شرق و مرکز کشور از روز دوشنبه (14 آبان 1397) آغاز می‌شود.» وی در خصوص اهداف برگزاری این رزمایش تصریح کرد: «نیرو‌های مسلح ما همواره باید برای دفاع از آب، خاک و آسمان کشور آماده باشند و در راستای همین حفظ امنیت آسمان میهن اسلامی‌مان بود که قرارگاه پدافند هوایی خاتم الانبیا (ص) تشکیل شد و علاوه بر آن، نیروی هوافضای سپاه پاسداران و نیروی هوایی ارتش نیز در این خصوص مسئولیت‌هایی دارند.»

رئیس هیأت مدیرۀ رزمایش مشترک پدافند هوایی از جمله اهداف اصلی این رزمایش را ارتقاء سطح توان یکان‌های پدافندی دانست و افزود: «در اینگونه رزمایش‌ها، مهارت کارکنان مورد سنجش قرار گرفته و تجربیات زیادی از نیرو‌های قدیمی‌تر به عناصر جوان منتقل می‌شود.» وی خاطرنشان کرد: «تمام سامانه‌های حاضر در این رزمایش بومی بوده و اصولاً یکی از کارکرد‌های چنین رزمایش‌هایی تست مهمات، موشک‌ها و سامانه‌های جدید و نیز سامانه‌هایی است که ما از گذشته آن‌ها را دراختیار داریم.»

معاون هماهنگ‌کننده ارتش خاطرنشان کرد: «تمام سلاح‌ها، آموزش‌ها و هماهنگی‌های ما متناسب با تهدیدات است، چرا که ما این تهدیدات را به‌خوبی می‌شناسیم و طبق آن برنامه‌ریزی می‌کنیم و به همین دلیل است که سناریو‌های مختلف و متفاوت برای مقابله با انواع تهدیدها، تدوین شده و در این رزمایش‌ها با شبیه‌سازی، مورد سنجش قرار می‌گیرد.» وی با بیان اینکه همۀ سامانه‌های حاضر در این رزمایش بومی هستند، گفت: «این توانمندی به برکت وجود جوانان، دانشگاهیان، صنایع دفاع و همچنین کارکنان قرارگاه پدافند هوایی خاتم الانبیا (ص)، نیروی هوافضای سپاه و نیروی هوایی ارتش است که امروز ما را از فناوری‌های روز جهان برخوردار کرده است.»

امیر دریادار سیاری تصریح کرد: «ما تمام تهدید‌ها را به خوبی می‌شناسیم و آن‌ها را شبیه‌سازی می‌کنیم و در واقع، بازی جنگ می‌کنیم و برای همین، می‌توانیم این اطمینان را به مردم عزیزمان بدهیم که دشمن قادر به عملی کردن تهدیدات خود علیه کشورمان نیست.»

منبع خبر: خبرگزاری میزان

آغاز رزمایش مشترک مدافعان آسمان ولایت 97