اجمالی/رئیس دانشگاه دفاع ملی: باید با نوآوری و خلاقیت مسیر امت اسلام را هموار کرد | پایگاه اطلاع رسانی دانشگاه عالی دفاع ملی

اجمالی/رئیس دانشگاه دفاع ملی:
باید با نوآوری و خلاقیت مسیر امت اسلام را هموار کرد
رئیس دانشگاه دفاع ملی گفت: باید با نوآوری و خلاقیت مسیر امت اسلام را هموار کرد چرا که منطقه جهان اسلام از ویژگی های بی بدیلی برخوردار است.
به گزارش روابط عمومی همایش بین المللی نقش دنیای اسلام در هندسه قدرت جهانی، ابراهیم حسن بیگی رئیس دانشگاه دفاع ملی در همایش بین المللی نقش دنیای اسلام در هندسه قدرت جهانی که صبح امروز سه شنبه در مرکز همایش های صدا و سیما برگزار شد، اظهار داشت: پس از رهنمودهای حکیمانه مقام معظم رهبری در دیدار اعضای علمی دانشگاه های سراسر کشور در سال 91 مبنی بر نقش آفرینی دانشگاه ها در تحول هندسه قدرت جهانی، دانشگاه دفاع ملی با همکاری دانشگاه ها و حوزه های علمی سلسله همایش هایی را طراحی کرد.
حسن بیگی با بیان اینکه اولین همایش با مشارکت دانشگاه ها و با هدف تببیین چگونگی نقش آفرینی دانشگاه ها در هندسه قدرت جهانی در دانشگاه دفاع ملی برگزار شد، افزود: همایش فعلی با عنوان نقش دنیای اسلام در هندسه قدرت جهانی با همکاری دبیرخانه مجمع بیداری اسلامی، مرکز تحقیقات استراتژیک، ده ها دانشگاه، حوزه، موسسات تحقیقاتی و با بهره مندی از بزرگان جهان اسلام و مجمع بیداری اسلامی در حال برگزاری است.
رئیس دانشگاه دفاع ملی با بیان اینکه آسیب شناسی، برآورد اقتضائات، شناسایی نقاط ضعف و مثبت جهان اسلام و شرایط پیش رو و آینده مطلوب از دستور کارهای همایش است، یادآور شد: برای وصول به چشم انداز پیش رو چاره اندیشی خواهد شد چرا که برای صعود به آزادی و رهایی از مستکبران جهانی آگاهی از وضع موجود با راهبردهای اثربخش ضروری است.
وی تاکید کرد: همه باید با نوآوری و خلاقیت راه امت اسلام را هموار کنند چرا که منطقه جهان اسلام از ویژگی های بی بدیلی برخوردار است.
حسن بیگی با اشاره به تاثیر اهمیت وحدت در جهان اسلام گفت: جهان اسلام با وجود چالش های ناشی از دسیسه های دشمنان شامل بی ثباتی، ناامنی، تنش در کشورهای اسلامی توانسته است به اهداف خود برسد.
وی با بیان اینکه انقلاب اسلامی ایران زمینه ساز بیداری اسلامی در جهان اسلام شد، خاطرنشان کرد: انقلاب اسلامی ایران با هدایت امام خمینی(ره) بانگ رسای آزادی بخش را در جهان اسلام طنین انداز کرد و سرآغاز تمدن رهایی بخش بشریت شد.
گفتنی است همایش بین المللی نقش دنیای اسلام در هندسه قدرت جهانی با حضور جمعی از نخبگان اندیشمندان، رهبران و متفکران جهان اسلام از 32 کشور جهان به مدت 2 روز در مرکز همایش های صدا و سیما در حال برگزاری است.
ادامه دارد....
انتهای پیام