استاد دانشگاه دفاع ملی مطرح کرد : تداوم شکست های رژیم صهیونیستی پس از پیروزی انقلاب اسلامی در منطقه | پایگاه اطلاع رسانی دانشگاه عالی دفاع ملی

استاد دانشگاه دفاع ملی مطرح کرد
تداوم شکست های رژیم صهیونیستی پس از پیروزی انقلاب اسلامی در منطقه
استاد دانشگاه دفاع ملی گفت: از زمان پیروزی انقلاب اسلامی و حمایت نظام اسلامی از حماس و حزب الله هیچ گاه رژیم صهیونیستی نتوانسته است به هیچ پیروزی بر ملت فلسطین و جریان مقاومت در لبنان دست پیدا کند.
به گزارش روابط عمومی همایش بین المللی نقش دنیای اسلام در هندسه قدرت جهانی، رضا امیری مقدم در مرکز همایش های صدا و سیما اظهار کرد: امروز در خیلی از کشورهای منطقه ممکن است کمک هایی به فلسطین کنند اما یک رهبر در جهان وجود دارد که عملا اعلام می کند که کمک می کنیم و ما به این رهبر افتخار می کنیم اگر قدرت جمهوری اسلامی دارد قدرتش از این ناحیه است.
وی افزود: چه شده است که امروز همه اعتراف دارند که آمریکا در منطقه خاورمیانه قدرتی ندارد و نخواهد داشت،آنها با شکست سیاستهای گذشته خود سیاست های جدیدی در مصر اجرایی کردند، ما شاهد حمایت رهبر معظم انقلاب از مردم مظلوم مصر بودیم که این حمایت ها را در نماز جمعه ایشان بیان فرمودند.
امیری مقدم خاطرنشان کرد: امروز به فضل دوستان و همسایگان جمهوری اسلامی مانند لبنان و مناطق دریایی خلیج فارس و مدیترانه نیروی نظامی ایران تسلط کافی دارد.
استاد دانشگاه دفاع ملی افزود: از زمان پیروزی انقلاب اسلامی و حمایت نظام اسلامی از حماس و حزب الله هیچ گاه رژیم صهیونیستی نتوانسته است به هیچ پیروزی بر ملت فلسطین و جریان مقاومت در لبنان دست پیدا کند.
وی تاکید کرد:مسئله اخیر در مورد سوریه که آنها می خواستند با سوءاستفاده از واژه بیداری اسلامی نقشه های خود را پیش ببرند اما با هوشیاری و حضور به موقع ایران در سوریه این هدف آنها به شکست انجامید. کمااینکه آنها معتقد بودند یک هفته ای دولت سوریه سقوط خواهد کرد اما به فضل الهی و مقاومت مردم پس از سه سال نه تنها پیروزی به دست نیاوردند بلکه شکست آنها در جبهه سوریه نزدیک است.
گفتنی است همایش بین المللی نقش دنیای اسلام در هندسه قدرت جهانی با حضور جمعی از نخبگان اندیشمندان، رهبران و متفکران جهان اسلام از 32 کشور جهان به مدت 2 روز در مرکز همایش های صدا و سیما در حال برگزاری است.