استاد علوم سیاسی دانشگاه علامه در همایش "هندسه قدرت جهانی": انقلاب اسلامی نگرش جدید در هندسه قدرت جهانی با محوریت اسلام را مطرح می کند | پایگاه اطلاع رسانی دانشگاه عالی دفاع ملی

استاد علوم سیاسی دانشگاه علامه در همایش "هندسه قدرت جهانی":
انقلاب اسلامی نگرش جدید در هندسه قدرت جهانی با محوریت اسلام را مطرح می کند
استاد علوم سیاسی دانشگاه علامه در همایش "هندسه قدرت جهانی" گفت: انقلاب اسلامی نگرش جدید در هندسه قدرت جهانی با محوریت اسلام را مطرح می کند.
به گزارش روابط عمومی همایش بین المللی نقش دنیای اسلام در هندسه قدرت جهانی، غلامعلی چگینی زاده در مرکز همایش های صدا و سیما با بیان اینکه برای نخستین بار دغدغه قدرت در جایگاه جهان اسلام مطرح شده است، اظهار کرد: به تعبیر دیگر امت اسلامی پروژه ای برای بازسازی سیاسی داخلی داشته در نتیجه به نظر می رسد انقلاب اسلامی به علاوه یک نگرش جدیدی در درون انقلاب اسلامی در جهان اسلام نیز مطرح کرده است.
وی افزود: نکته بسیار مهم در فرمایشات حضرت امام و مقام معظم رهبری این است که قرار دادن ایران در پشت اسلام و همواره نسبت به قرار گرفتن ایران در جلوی اسلام هشدار داده اند و آن را خطری عنوان کرده اند.
چگینی زاده گفت: چیستی در هندسه قدرت جهانی دارای چند ویژگی است، تجربه تاریخی روابط بین الملل گویای این است سازماندهی های خاصی را در ادوار مختلف تجربه کرده و در هر مقطع زمانی این سازمان یافتگی ها دچار دگرگونی شده است.
استاد علوم سیاسی دانشگاه علامه افزود: این مسئله مورد توجه بوده و دارای نقاط عطف تاریخی است و در هر مقطع ساختار نظام سیاسی اقتصادی و به گونه ای صدمه دیده است.
چگینی زاده گفت:آنچه که امروز در بحث تغییر، مهم است نقش دنیای اسلامی در هندسه قدرت جهانی است که باید این مسئله پایبند دستوراتی تدوین شده باشد به گونه ای که رقابتی بودن صحنه را بپذیریم و بیش از همه تلاش کنیم تا این مسئله محقق شود.
گفتنی است همایش بین المللی نقش دنیای اسلام در هندسه قدرت جهانی با حضور جمعی از نخبگان اندیشمندان، رهبران و متفکران جهان اسلام از 32 کشور جهان به مدت 2 روز در مرکز همایش های صدا و سیما در حال برگزاری است.
انتهای پیام/