اطلاعیه مهم مرکز نخبگان پیرامون دوره رزم مقدماتی | پایگاه اطلاع رسانی دانشگاه و پژوهشگاه عالی دفاع ملی و تحقیقات راهبردی

بسمه تعالي

سلام عليكم، با صلوات بر محمد و آل محمد

به آگاهی تمامی دانش آموختگان  و استعداد هاي برتر وظيفه (نخبگان وظيفه) كه تاكنون موفق به طي دورۀ رزم مقدماتي (دورۀ آموزشي دو ماهۀ بدو خدمت وظیفه) نشده اند مي رساند، جهت شرکت در دوره آموزشي كه از روز شنبه،1397/10/1 آغاز خواهد شد، نسبت به تکمیل فرم ثبت نام (در لینک زیر) اقدام و فرم تکمیل شده را حداکثر تا روز شنبه، 1397/08/19 به رایانامه (پست الکترونیکی) مرکز نخبگان و استعدادهای برتر نیروهای مسلح به نشانی samna_amouzeshi@sndu.ac.ir ارسال نمایند.

شایان ذکر است که صدور تأییدیه نهایی برای شرکت داوطلبان در دوره رزم مقدماتی، مستلزم بررسی های لازم، طی مراحل پذیرش و اعلام نتایج به داوطلبان (حداکثر تا نیمه دوم آذرماه) از طریق مرکز نخبگان و استعدادهای برتر نیروهای مسلح بوده و مهلت اعلامی به هیچ وجه قابل تمدید نخواهد بود. ضمنا ثبت نام صرفا از طریق رایانامه بوده و با مراجعه حضوری هیچ ثبت نامی انجام نخواهد شد.

«لینک فرم ثبت نام»

مركز نخبگان و استعدادهاي برتر نيروهاي مسلح جمهوري اسلامي ايران