اطلاعیه مهم پیرامون سامانه ثبت نام اینترنتی نخبگان | پایگاه اطلاع رسانی دانشگاه عالی دفاع ملی

به اطلاع کلیه نخبگان و استعدادهای برتر نیروهای مسلح می رساند:

1. آن دسته از عزیزانی که تاکنون در این مرکز به صورت حضوری اقدام به تشکیل پرونده ننموده اند و قصد دارند برای اولین بار در سامانه ثبت نام اینترنتی مرکز نخبگان و استعدادهای برتر اقدام به ثبت نام نمایند، لازم است پس از تکمیل ثبت نام در این سامانه منتظر دریافت ایمیل مرکز جهت مراجعه حضوری و نهایی سازی ثبت نام بوده و از مراجعه حضوری به این مرکز جداً خودداری نمایند.

2. آن دسته از عزیزانی که قبلاً به صورت حضوری به این مرکز مراجعه و تشکیل پرونده داده اند، لازم است به سامانه ثبت نام اینترنتی مرکز نخبگان و استعدادهای برتر مراجعه و پرونده الکترونیکی خود را تشکیل دهند. لذا لازم است کلیه اطلاعات ارسالی به مرکز را مجدد در سامانه ثبت نام اینترنتی وارد نمایند. بدیهی است این دسته از کاربران نیازی به مراجعه حضوری به مرکز نخبگان نداشته و متعاقباً ایمیلی نیز مبنی بر نیاز به حضور دریافت نخواهند کرد.

3. در فاز اول راه اندازی سامانه جامع نخبگان و استعدادهای برتر جهت پیگیری مراحل بعدی از قبیل صدور نامه معرفی به سازمان ها و یا سایر درخواست های کاربران از قبیل صدور گواهی ها و مجوزها، لازم است از طریق سامانه ایمیل های مرکز و از طرق گفته شده در قسمت «ارسال درخواست» اقدامات لازم صورت پذیرد. لازم به ذکر است در فازهای بعدی توسعه این سامانه کلیه تعاملات کاربران محترم با این مرکز به صورت غیرحضوری و از طریق سامانه جامع صورت خواهد پذیرفت.

4. لازم به ذکر است بخشی با عنوان «اخبار مرکز نخبگان» در قسمت اخبار سایت دانشگاه در نظر گرفته شده است که کلیه اخبار و اطلاعیه های این مرکز در این قسمت قرار داده خواهد شد.

مرکز نخبگان و استعدادهای برتر نیروهای مسلح

اطلاعیه مهم پیرامون سامانه ثبت نام اینترنتی نخبگان