اعلام برنامه هاي هفته دفاع مقدس | پایگاه اطلاع رسانی دانشگاه عالی دفاع ملی

سردار خضرايي، مديرعامل موزه انقلاب اسلامي و دفاع مقدس امروز در نشست خبري گفت: جمع زيادي از مردم ما كم بينا و نابينا هستند كه طبيعتا مي بايست آن جمع هم با موضوعات دفاع مقدس آشنا شوند، ما براي كم كردن اين فاصله از سال گذشته شروع به توزيع كردن كتاب هاي دفاع مقدس كرديم كه در سال گذشته 70 كتاب دفاع مقدس توزيع شدند و امسال هم 70 كتاب را توزيع خواهيم كرد.

وي با بيان اينكه متاسفانه در اين مسير ما با يك مشكل جدي مواجه هستيم كه موجب شده است نتوانيم اين كار را انجام دهيم، بيان كرد: 90 درصد انتشارات دولتي براي نشر كتاب هاي صوتي دفاع مقدس درخواست مطالبه ريالي از ما دارند در حالي كه ما به عنوان موزه انقلاب اسلامي و دفاع مقدس اصلا در توليد اثر انتفاع مالي مورد نظر نيست بلكه قصدمان اين است در قالب هديه در اختيار انجمن هاي نابينا و كم بينا قرار گذاشته شود كه متاسفانه اين رفتار باعث شده ما نتوانيم كتاب هاي صوتي را منتشر كنيم.

سردار خضرايي تصريح كرد: در بعضي از كشورهاي دنيا جشنواره اجراي ويديونگاشت شهري يا ويديومتين وجود دارد كه ممكن است در ديوارهاي ساختمان هاي شهري به مدت 12 شب نمايش هايي به اجرا درآيد كه ما مدت زيادي است كه اقلام تخصصي و بسيار هزينه بري را از جنس ويديو پروژكتورهاي قديم تهيه كرديم. وقتي با بعضي از سازمان ها مكاتبه مي كنيم كه اجازه دهند بر روي ديوارهاي آنها نمايش اجرا كنيم، متاسفانه مخالفت مي كنند.

مديرعامل موزه انقلاب اسلامي و دفاع مقدس در ادامه افزود: مسلما آنها در جريان شيوه نمايشي ما و ارزش هاي هنري ما در قامت دين و ويديونگاشت شهري هستند و مي دانند قواعد غيرمناسبي صورت نخواهد گرفت ولي متاسفانه اين مخالفت وجود دارد كه به گونه اي از ديدن اين نمايش ها بر روي ديوارهاي ساختمان هاي شهري نمي كنند.

وي با اشاره به برنامه هاي هفته دفاع مقدس تصريح كرد: ما برنامه هاي زيادي در طول سال برگزار مي كنيم و امروز كه نزديك به 2 هفته به آغاز هفته دفاع مقدس مانده است ما 16 برنامه را در اين راستا پيش بيني كرديم كه اولين برنامه با محوريت آشنايي ائمه جماعات استان تهران با دفاع مقدس است كه روز دوشنبه 27 شهريور برگزار خواهد شد يعني در اين روز علما و ائمه جماعات شهر تهران به موزه انقلاب اسلامي دعوت مي شوند تا در يك برنامه آموزشي با مجموعه موضوعات دفاع مقدس كه بيشتر از باب رفع شبهات نسبت به انقلاب اسلامي و دفاع مقدس است، قرار گيرند.

سردار خضرايي با اشاره به رونمايي از عكس هايي از دفاع مقدس براي اولين بار در هفته دفاع مقدس اظهار كرد: در 20 شهريور نيز عكس هايي براي اولين بار با همكاري خبرگزاري ايرنا رونمايي خواهد شد و خوشبختانه در هفته بسيج ما از همين عكس ها به تعداد 100 هزار بسته به معناي 300 هزار قطعه عكس را در كشور توزيع خواهيم كرد.

سردار خضرايي در ادامه افزود: همچنين در همين روز تجليل از پيشكسوتان دفاع مقدس كه شامل فرماندهان سپاه، ارتش و اقشار مختلف بسيج مي باشند با حضور 400 نفر از پيشكسوتان دفاع مقدس به عنوان يك برنامه جدي از سوي ستاد كل نيروهاي مسلح پيش بيني شده است كه برگزار خواهد شد.

مديرعامل موزه انقلاب اسلامي و دفاع مقدس غبارروبي مزار شهدا و قرائت زيارت عاشورا را از ديگر برنامه هاي هفته دفاع مقدس عنوان كرد و افزود: روز جمعه همزمان با سي ام شهريور از پيشكسوتان وزارت دفاع تجليل خواهد شد.

وي گفت: همچنين شنبه اول مهرماه كه تحت عنوان روز علم و فناوري، جوانان و سربازان پيش بيني شده است كارگاه هاي آموزشي هنري ورك شاپ در چند رشته با موضوع دفاع مقدس برگزار خواهد شد.

سردار خضرايي با بيان اينكه از نخبگان دفاعي و نظامي كشور در هفته دفاع مقدس تقدير خواهد شد، افزود: همچنين مكاتباتي به عمل آمده كه در بعضي از سازمان ها از جمله وزارت دفاع و پشتيباني نيروهاي مسلح قرار است نيروهاي نخبه خود را معرفي و در اين روز تقدير شوند.

وي افزود: روز يكشنبه دوم مهرماه كه تحت عنوان همبستگي ملي، دفاع همه جانبه نامگذاري شده است از ايثارگران سپاه پاسداران انقلاب اسلامي تقدير خواهد شد و همچنين در همان روز نيز مراسم بزرگداشت شهداي شركت هاي داروسازي برگزار خواهد شد. رزمندگان زيادي از داروسازان ما در دفاع مقدس به شهادت رسيدند كه لازم است در اين روز مقام شامخ آنها را نيز گرامي داشت.

وي گفت: روز دوشنبه سوم مهرماه نيز يادواره شهداي ايثارگران نيروي زميني سپاه برگزار خواهد شد و سه شنبه چهارم مهرماه نيز كه تحت عنوان بصيرت افزايي، دشمن شناسي و تجليل از رزمندگان ارتش جمهوري اسلامي ايران به عمل خواهد آمد.

مديرعامل موزه انقلاب اسلامي با بيان اينكه چهارشنبه پنجم مهرماه نيز به عنوان روز رزمندگان، پيشكسوتان و زنان اسوه هاي مقاومت نامگذاري شده است از همسران جانبازان تحت عنوان زنان اسوه هاي صبر و مقاومت تقدير به عمل خواهد آمد.

سردار خضرايي خاطرنشان كرد: شنبه ششم مهرماه كه تحت عنوان شهيدان، جانبازان، آزادگان و ايثارگران ناميده شده است از آزادگان دفاع مقدس و خانواده هاي مدافع حرم تقدير خواهد شد.

وي افزود: جمعه هفتم مهرماه نيز كه تحت عنوان فرماندهان و عزت مداران و حماسه آفرينان نامگذاري شده است از فرماندهان ستاد كل نيروهاي مسلح و وزارت دفاع تجليل خواهد شد.

وي در پايان گفت: همچنين در هفته دفاع مقدس 20 عنوان از كتاب هاي صوتي را انتشار خواهيم داد.

اعلام برنامه هاي هفته دفاع مقدس