افتتاح مرکز انتشارت راهبردی دانشگاه | پایگاه اطلاع رسانی دانشگاه و پژوهشگاه عالی دفاع ملی و تحقیقات راهبردی

افتتاح مرکز انتشارت راهبردی دانشگاه و پژوهشگاه عالی دفاع ملی و تحقیقات راهبردی

به‌حول و قوۀ الهی و برابر با اوامر و تصویب سردار ریاست محترم دانشگاه و پژوهشگاه عالی دفاع ملی و تحقیقات راهبردی، مرکز انتشارات راهبردی دانشگاه همزمان با آغاز هفتۀ دفاع مقدس شروع به فعالیت نموده است.

این مرکز با بهره‌گیری از کارکنان باتجربه و توانمند در حوزۀ نشر، با هدف کلی ارتقای کیفی و کمّی محصولات علمی دانشگاه، منطبق با شعار سال دانشگاه یعنی «ارتقای کیفیت و تولید علم نافع بومی» راه‌اندازی شده و اهداف اجرائی آن به شرح زیر می‌باشد:

1. سرعت‌بخشی به فرآیند آماده‌سازی و چاپ محصولات علمی دانشگاه
  2. تولید محتواهای جدید از طریق تلفیق محصولات فرهنگی تولید شده در دانشگاه (با رعایت سیاست‌های پژوهشی دانشگاه)
  3. استفادۀ بهینه از ظرفیت‌های علمی موجود در دانشکده‌ها، پژوهشکده‌ها، کرسی‌های نظریه‌پردازی، انجمن علوم راهبردی ایران، مدرسۀ حکمرانی و سایر بخش‌های تابعه در جهت اهداف مرکز انتشارات
  4. حمایت از مؤلفین و مترجمین همکار با دانشگاه
  5. هدایت فرآیند تولید محتوای متنی و الکترونیکی محصولات علمی دانشگاه
  6. هدایت و راهبری فرآیند اخذ مجوزهای چاپ و نشر کتب
  7. هدایت و نظارت بر فرآیند آماده‌سازی فنی محصولات علمی مشتمل بر ویراستاری، صفحه‌آرایی، طراحی جلد و نمونه‌خوانی
  8. هدایت فرآیند ترجمۀ محصولات علمی دانشگاه
  9. هدایت فرآیند چاپ، نشر، توزیع و فروش کتب، مجلات و محتوای الکترونیکی مبتنی بر سیاست‌های پژوهشی مصوب دانشگاه
  10. ارتقای جایگاه محصولات علمی دانشگاه در سطح ناشران برجستۀ کشور.

در همین رابطه مرکز انتشارات، آمادگی لازم جهت دریافت فعالیت‌های پژوهشی، تألیف، ترجمه و تحقیقات وابسته به دانشگاه و تبدیل آن به کتب و محصولات فرهنگی را در اسرع وقت برای ارائه به جامعۀ علمی دارد.

منبع خبر: روابط عمومی دانشگاه و پژوهشگاه عالی دفاع ملی و تحقیقات راهبردی

افتتاح مرکز انتشارت راهبردی دانشگاه