افتتاح نخستین «پردیس مغز» ایران با حضور معاون اول رئیس‌جمهور | پایگاه اطلاع رسانی دانشگاه و پژوهشگاه عالی دفاع ملی و تحقیقات راهبردی

افتتاح نخستین «پردیس مغز» ایران با حضور معاون اول رئیس‌جمهور

پردیس «مغز من» در راستای افزایش دانش و آگاهی اقشار مختلف به ویژه دانش‌آموزان و دانشجویان با حضور معاون اول رئیس‌جمهور افتتاح شد.

بعدازظهر چهارشنبه (8 اسفند 1397)، نخستین «پردیس مغز من» در باغ کتاب تهران با حضور دکتر اسحاق جهانگیری معاون اول ریاست‌جمهوری، دکتر سورنا ستاری معاون علمی و فناوری، دکتر کمال خرازی مشاور معاون علمی در زمینۀ علوم شناختی و دکتر منصور غلامی وزیر علوم افتتاح شد.

این پردیس بستر مناسبی برای افزایش دانش و آگاهی اقشار مختلف به ویژه دانش‌آموزان و دانشجویان با ساختار عملکرد و توانمندی‌های مغز افتتاح و راه‌اندازی شده است. این مرکز علمی از ۵ بخش ساختار مغزهای مختلف، مغز سلولی، مغزهای آینده و بخش شناختی تشکیل شده است. همچنین این مرکز شامل ۱۹ ابزار و تجهیزات مشتمل بر سنجش اعصاب، شبیه‌سازی MRI، بازی‌های شناختی، مغز شفاف، سیستم بینایی، تاریخچۀ شناخت مغز و دیگر حوزه‌های علوم اعصاب شناختی می‌شود. پردیس «مغز من» در پنجمین روز هفتۀ آگاهی از مغز که به‌دست ستاد علوم و فناوری شناختی برگزار شده است، افتتاح شد.

منبع خبر: خبرگزاری مهر

افتتاح نخستین «پردیس مغز» ایران با حضور معاون اول رئیس‌جمهور