امید متوهمانۀ آمریکا به جلوگیری از توان دفاعی ایران | پایگاه اطلاع رسانی دانشگاه و پژوهشگاه عالی دفاع ملی و تحقیقات راهبردی

امید متوهمانۀ آمریکا به جلوگیری از توان دفاعی ایران

رئیس گروه اقدام ایران، در آستانۀ نشست سازمان ملل در نیویورک در اظهاراتی بلندپروازانه و مداخله‌جویانه گفت که آمریکا به‌دنبال دستیابی به توافقی با تهران دربارۀ برنامه موشک‌های بالستیک و همچنین رویکردهای منطقه‌ای ایران است.

برایان هوک،‌ رئیس‌ گروه اقدام ایران، روز چهارشنبه (28 شهریور 1397) در مؤسسۀ هادسون گفت: توافق جدیدی که امیدواریم بتوانیم با ایران به آن دست یابیم و مثل قبل یک توافق شخصی بین دو دولت نباشد. ما به‌دنبال یک معاهده هستیم.

هوک در کمال خوش‌خیالی ابراز امیدواری کرد که تحریم‌ها ایران به میز مذاکره بکشاند و افزود: آن‌ها (دولت اوباما) آراء را در سنای آمریکا در اختیار نداشتند، پس آرایشان را از سازمان ملل متحد آمریکا دریافت کردند. اگر قرار باشد به چیزی پایدار و بادوام دست یابیم این برای سیستم ما کافی نیست.

هوک در عین حال خاطرنشان کرد که رهبری، رئیس‌جمهور و وزیر امور خارجۀ ایران گفته‌اند که تمایلی به مذاکره آمریکا ندارند.

وی با ادعای این‌که تحریم‌های بیشتری در راه هستند، گفت:‌ ما به این تصمیم (ایران) احترام می‌گذاریم؛ اگرچه تأثیری بر روی برنامه‌هایمان نمی‌گذارد.

رئیس گروه اقدام ایران در ادامۀ سیاست‌های ایران‌هراسی اظهار کرد که اولین گام برای به ثبات رساندن منطقۀ غرب آسیا، اعمال فشار بر روی ایران است.

همچنین حساب توئیتری وزارت امور خارجۀ آمریکا به نقل از هوک در اظهاراتی مداخله‌جویانه مدعی شد: همانطور که وزیر پمپئو در سخنرانی‌اش دربارۀ استراتژی جدید ما در مقابل ایران صحبت کرد، ایران باید به تکثیر موشک‌های بالستیک خود خاتمه دهد.

در حالی که برجام صرفاً یک توافق بر سر موضوعات هسته‌ای است رئیس‌ گروه اقدام ایران گفت: پس از اجرای برجام در ژانویه ۲۰۱۶، از سرعت پرتاب موشک‌های ایران کاسته نشد و ایران به در اولویت قرار دادن توسعۀ قوای موشکی خود ادامه داد. ایران از آن زمان تاکنون چندین موشک بالیستیک را پرتاب کرده است.

وی در اظهاراتی فرافکنانه ایران را به ایجاد بی‌ثباتی در منطقه متهم کرد و افزود:‌ هدف وزیر پمپئو رسیدن به توافقی جامع با ایران است تا پاسخگوی تمامی رفتارهای بی‌ثبات‌کننده این کشور باشد. ما از جمهوری اسلامی می‌خواهیم که همانند کشوری عادی رفتار کند تا از مزایای یک کشور عادی نیز بهره‌مند شود.

منبع خبر: ایسنا

امید متوهمانۀ آمریکا به جلوگیری از توان دفاعی ایران