ایجاد گنجینه‌ای برای شناساندن شهدا به نسل امروز و آینده ضروری است | پایگاه اطلاع رسانی دانشگاه عالی دفاع ملی

ایجاد گنجینه‌ای برای شناساندن شهدا به نسل امروز و آینده ضروری است

- جانشین رئیس سازمان بسیج مستضعفین با اشاره به لزوم اشاعه فرهنگ ایثار و شهادت در جامعه گفت: از این رو ایجاد گنجینه‌ای برای شناساندن شهدا به نسل امروز و آینده ضروری است.

سردار سرتیپ پاسدار علی فضلی جانشین رئیس سازمان بسیج مستضعفین در کنگره ملی سرداران و 3000 شهید استان خراسان شمالی در محل دهکده مقاومت اظهار کرد: رشادت‌ها و جان‌فشانی‌های رزمندگان خراسان شمالی بیانگر تعمیق روحیه ولایتمداری در بین مردم این استان است.

وی بیان داشت: بی‌شک مجاهدت، رشادت و خط‌شکن بودن رزمندگان استان در دوران هشت سال دفاع مقدس وصف‌ناپذیر است.

جانشین رئیس سازمان بسیج مستضعفین با اشاره به‌ پای صحنه بودن مردم ما در دفاع از نظام اسلامی افزود: مردم ما با روحیه معنوی با جان و دل از نظام جمهوری اسلامی محافظت می‌کنند.

وی تصریح کرد: ولایت‌فقیه، قانون اساسی و دشمن‌ستیزی سه وجه تمایز جمهوری اسلامی ایران از دیگر نظام‌ها است.

به گفته جانشین رئیس سازمان بسیج مستضعفین ولایت‌فقیه و قانون اساسی مبتنی بر احکام الهی در کشور حاکم و انقلاب اسلامی حاصل مجاهدت امام راحل است.

وی با اشاره به کنگره ملی سرداران و 3000 شهید استان خراسان شمالی تصریح کرد: در این کنگره‌ها رشادت‌ها و مقاومت جوانان در دوران دفاع مقدس باید برای نسل امروز شناخته شود.

جانشین رئیس سازمان بسیج مستضعفین با اشاره به لزوم اشاعه فرهنگ ایثار و شهادت در جامعه  یان داشت: از این رو ایجاد گنجینه‌ای برای شناساندن شهدا به نسل امروز و آینده ضروری است.

وی همچنین در این کنگره ملی شهدا، یاد و خاطره417 شهید استان و 71 شهید فرهنگی را گرامی داشت.