ایران خواستار محکومیت اظهارات توهین‌آمیز وزیر خارجۀ آمریکا و برخورد با رژیم سعودی شد | پایگاه اطلاع رسانی دانشگاه و پژوهشگاه عالی دفاع ملی و تحقیقات راهبردی

نمایندگی ایران در سازمان ملل در نامه‌ای به دبیرکل این سازمان و رئیس شورای امنیت با اشاره به اقدامات مخرب رژیم آل سعود علیه کشورمان، خواستار برخورد جامعۀ جهانی با این رژیم شد.

نمایندگی دائم جمهوری اسلامی ایران در سازمان ملل در نیویورک با ارسال نامه‌ای به این سازمان، با اشاره به اقدامات مخرب عربستان علیه کشورمان، خواستار برخورد جامعۀ جهانی با آن کشور شد. در این نامه که به امضای اسحاق آل حبیب سفیر کشورمان در سازمان ملل به رئیس شورای امنیت و دبیرکل این سازمان ارسال شد، اعلام شده مستندات کافی موجود ثابت می‌کند که عربستان در حال برنامه‌ریزی برای انجام اقدامات مخرب امنیتی و اقتصادی در ایران است.

در این رابطه به اظهارات مقامات عربستان برای کشاندن درگیری به داخل ایران نیز اشاره و از حمایت عربستان از برخی گروه‌های تروریستی برای ارتکاب این‌گونه اقدامات در داخل ایران، به عنوان نمونه بارز رفتار مخرب آن کشور یاد شده است. در این نامه، به اطلاعاتی نیز که اخیراً به صورت آشکار در مورد برنامه‌های عربستان برای ایجاد تخریب در اقتصاد ایران و نیز ترور مقامات ایرانی با اجیر کردن تروریست ها منتشر شد، اشاره و اعلام شده است این‌ها بخشی از اقدامات بزرگتر عربستان سعودی برای ایجاد بی‌ثباتی در کشورهای منطقه است که جهان باید در مقابل آن ایستادگی کند. نمایندگی دائم ایران در این نامه همچنین ضمن اشاره به جنایات عربستان در تجاوز به یمن، کشتار مردم بیگناه این کشور و ارتکاب جنایات بیشمار دیگر علیه آن مردم ستمدیده، اعلام کرده است جامعۀ جهانی باید این کشور را به توقف جنایات جنگی خود وادار ساخته و آن را به خاطر این جنایات مسئول بشناسد.

همچنین در پی اظهارات تحریک‌آمیز چندی پیش مایک پامپئو، وزیر خارجۀ آمریکا علیه ملت ایران، نمایندگی دائم ایران در سازمان ملل در نیویورک خواستار محکومیت این اظهارات غیرمسئولانه شد. نمایندگی دائم جمهوری اسلامی ایران در سازمان ملل در نامه‌ای دیگر به دبیر کل این سازمان و رئیس شورای امنیت با اشاره به اظهارات اخیر وزیر خارجۀ آمریکا که در آن ملت ایران را به قحطی تهدید کرده بود، اعلام کرد این اظهارات بخشی از سیاست‌های آمریکا برای اعمال فشار و تهدیدی عملی برای به راه انداختن جنگ اقتصادی علیه مردم ایران است. در این نامه هم که با امضای اسحاق آل‌حبیب، سفیر کشورمان در سازمان ملل است این اقدامات به مثابۀ مجازات جمعی یک ملت و مصداق بارز نقض اصول بنیادین حقوق بین‌الملل است. همچنین با اشاره به اینکه اعمال مجدد تحریم‌های آمریکا مانع دسترسی مردم ایران به نیازمندی‌های اساسی از قبیل دارو و لوازم پزشکی و درمانی می‌شود، اعلام شده است  اینگونه اقدامات از نمونه‌های بارز جنایات علیه بشریت است.

منبع خبر: فارس