ایران درصورت تامین کامل منافع در برجام می ماند | پایگاه اطلاع رسانی دانشگاه و پژوهشگاه عالی دفاع ملی و تحقیقات راهبردی

حجت‌الاسلام والمسلمین دکتر حسن روحانی روز سه‌شنبه (97/02/25) درمراسم دریافت استوارنامه «مارین موتوس» سفیر جدید اکرودیته استونی، با اشاره به روابط دوستانه و صمیمانه ایران و استونی، گفت: جمهوری اسلامی ایران آماده توسعه همه جانبه مناسبات و همکاری‌های فی‌مابین با استونی است.

وی رایزنی و همکاری دو کشور در سازمان‌ها و مجامع بین‌المللی را حائز اهمیت دانست و اظهار داشت:

ظرفیت‌ها و توانمندی‌های خوبی در بخش‌های مختلف تجاری و اقتصادی ایران و استونی وجود دارد که باید برای استفاده حداکثری از آنها تلاش بیشتری داشته باشیم. رئیس جمهوری با بیان اینکه هیچ مانعی در مسیر توسعه روابط دوستانه و همکاری میان ایران و استونی وجود ندارد، بر ضرورت تلاش برای گسترش مناسبات دو کشور در بخش‌های مختلف علمی، فرهنگی، اقتصادی و گردشگری تأکید کرد.

روحانی با اشاره به خروج یکطرفه آمریکا از برجام و فرصت کوتاه اروپا برای اعلام موضع روشن و شفاف در قبال آن، گفت: ایران تنها در شرایطی می‌تواند در برجام باقی بماند که به طور کامل از منافع آن بهره‌مند شود.

وی افزود: متأسفانه امروز آمریکا قصد دارد در اقدامی بی‌منطق و غیرحقوقی قوانین داخلی خود را به دیگر نقاط جهان گسترش دهد که باید همه کشورها از جمله اتحادیه اروپا در برابر آنها ایستادگی کنند.

ایران درصورت تامین کامل منافع در برجام می ماند