این اندیشمند و عالم لبنانی در همایش "هندسه قدرت جهانی": بیداری اسلامی با شروع انقلاب اسلامی ایران آغاز شد | پایگاه اطلاع رسانی دانشگاه عالی دفاع ملی

این اندیشمند و عالم لبنانی در همایش "هندسه قدرت جهانی":
بیداری اسلامی با شروع انقلاب اسلامی ایران آغاز شد
این اندیشمند و عالم لبنانی در همایش "هندسه قدرت جهانی" گفت: در عرصه سیاسی و خارجی، بیداری اسلامی با شروع انقلاب اسلامی ایران و آن زمانی که امام راحل این جمهوری اسلامی را تاسیس کردند؛ آغاز شد.
به گزارش روابط عمومی همایش بین المللی نقش دنیای اسلام در هندسه قدرت جهانی، شیخ احمد زین در مرکز همایش های صدا و سیما اظهار کرد: از بدو شروع انقلاب اسلامی توسط امام (ره) که اعلام کردند که من آمدم کشور اسلامی را احیاء کنم از آن زمان بیداری اسلامی آغاز شد.
وی افزود:از آن زمان ایشان دعوت به وحدت اسلامی کردند و آزادسازی تصمیم گیری های ملت مسلمان چه از غرب و چه شرق صورت گرفت، ایشان همچنین فرمودند ما منادی وحدت اسلامی و برپایی کشور اسلامی هستیم وهرگز وابسته به شرق و غرب نخواهیم بود و ما نیز پیرو فرمایشات ایشان هستیم و خواهیم بود.
این اندیشمند و عالم لبنانی گفت: ما از ایشان خواستیم مجمع روحانیون را برای مبارزه با اسرائیل در لبنان تاسیس کنیم و ایشان اجازه چنین کاری را به ما دادند. ما از سال 82 اعلام موجودیت کردیم و در این تجمع 300 عالم وجود دارند که نیمی از آنها اهل تسنن و نیمی اهل تشیع هستند، ما همواره تاکید بر وحدت بین علمای مسلمان داشتیم این تجمع پیام امام خمینی بود و پیاده کردن شرع خداوند و دعوت به شعار استقلال و مقاومت به رهبری سیدحسن نصرالله در لبنان بود.
شیخ احمد زین اظهار کرد: در عرصه سیاسی و خارجی، بیداری اسلامی با شروع انقلاب اسلامی ایران و آن زمانی که امام راحل این جمهوری اسلامی را تاسیس کردند؛ آغاز شد.
وی ضمن تشکر از حمایت های رهبری از جنبش مقاومت لبنان افزود: ما از ایران می خواهیم از مرزهای خود سوریه و لبنان فراتر رفته تا کل علمای جهان را جذب کند و آن علما بتوانند آن رسالتی را که بر دوش دارند به صورت شایسته پیاده کرده و تصمیمات سیاسی دنیا را تحت الشعاع قدرت خود قرار دهند.
این اندیشمند و عالم لبنانی تاکید کرد: تنها کشوری که قوانین و احکام اسلامی را پیاده می کند، ایران بوده که امام خمینی(ره) بنیانگذار آن بوده و تحت راهنمایی های رهبری امام خامنه ای به راه خود ادامه می دهد. ایران از هیچ کشور غربی و شرقی دستور نمی گیرد و این جزء سیاست های اصولی نظام است.
وی خاطرنشان کرد: تصمیم گیری سیاسی باید از قرآن و سنت پیام4بر نشات و الهام بگیرد و نه با توصیه های آن سفیر و آن مسئولان دیگر کشورها.
شیخ احمد زین افزود: کمیته هایی باید در کشورهای اسلامی تاسیس شود که ملزومات و نیازمندی های بیداری اسلامی را تهیه کرده و در جهت برطرف کردن آنها اقدام کنند، از زیرمجموعه های آن می توان برای تشکیل کمیته های اقتصادی، رسانه ای و فرهنگی برای رفع این نیازها اشاره کرد، ما باید یک برنامه مدون داشته باشیم که دبیرخانه آن متمرکز در تهران باشد تا به اهداف از پیش تعیین شده با تصمیم گیری های آزاد، دست پیدا کنیم.
این اندیشمند و عالم لبنانی گفت: ملل اسلامی از اجرا کردن دستورات دیگر کشورها به ستوه آمده و اکنون فرصت بیدار شدن از خواب چندین ساله جامعه های اسلامی است، دشمنان تلاش دارند تا با سوءاستفاده از شرایط خمودگی کشورهای مسلمان بر منابع طبیعی و خدادادی آنها مسلط شده و جامعه اسلامی را تحت لوای خود دربیاورد.
وی ادامه داد: ملت های زیادی را شاهد بودیم که با توصیه های آمریکا و صهیونیست ها چیزی جز نابودی و ویرانی برای ملت های خود به همراه نداشتند، آنها هیچ کشور عربی را رها نکردند واینگونه است که اکنون در بسیاری از این کشورها فساد و ویرانی را مشاهده می کنیم.
شیخ احمد زین با اشاره به اقدامات تخریبی و استکباری دشمنان جهان اسلام گفت: آنها اینگونه به اقدامات تخریبی خود در میان ملل مسلمان ادامه داده و اکنون بیش از 60 سال است که فلسطین را محل تاخت و تاز خود قرار داده اند به گونه ای که در اتحادیه عرب هیچ برنامه ای برای آینده فلسطین وجود ندارد و اسرائیل هم به شهرک سازیهای خود ادامه می دهد.
این اندیشمند و عالم لبنانی در خاتمه تصریح کرد: اسرائیل در مواجهه با جریان مقاومت لبنان با احتیاط بسیار زیادی برخورد می کند و این تنها به خاطر مقاومت عزیزان مان در جنبش حزب الله است.
گفتنی است همایش بین المللی نقش دنیای اسلام در هندسه قدرت جهانی با حضور جمعی از نخبگان اندیشمندان، رهبران و متفکران جهان اسلام از 32 کشور جهان به مدت 2 روز در مرکز همایش های صدا و سیما در حال برگزاری است.
انتهای پیام/