بازديد هيئت نيروي هوايي ارتش جمهوري اسلامي پاكستان از دانشگاه | پایگاه اطلاع رسانی دانشگاه و پژوهشگاه عالی دفاع ملی و تحقیقات راهبردی

بازديد هيئت نيروي هوايي ارتش جمهوري اسلامي پاكستان از دانشگاه

هيئتي پنج نفره از نيروي هوايي ارتش جمهوري اسلامي پاكستان به سرپرستی معاون آموزشی فرمانده نيروي هوايي آن کشور (سرتيپ هوايي عمران قادر) که با ميزباني نيروي هوايي ارتش جمهوري اسلامي ايران به کشور عزیزمان دعوت شده بودند، از ساعت 0900 الی 1145 روز يكشنبه، 18/9/97 در دانشگاه حضور يافته و ضمن ديدار و گفتگو با جانشين رئیس دانشگاه،‌ با دانشگاه آشنا و از فعالیت­های آموزشی و پژوهشی دانشگاه بازدید نمودند.

در اين ديدار سرتيپ هوايي عمران قادر رئيس هيئت پاكستاني اظهار داشت دو كشور جمهوري اسلامي پاكستان و جمهوري اسلامي ايران برادر، همسايه و مسلمان هستند و روابط عميقي بين اين دو كشور وجود دارد و ما با اين پيام آمده­ايم كه علاقمنديم اين روابط را حفظ نموده و آن را ارتقاء ببخشيم. اين سفر گرچه اولين سفر آموزشي نيروي هوايي پاكستان به ج.ا.ا مي باشد ولي در اين مدت من و همكاران احساس مي­كنيم كه در كشور خودمان هستيم و تهران را بسيار زيبا یافتیم. وي ضمن اشاره به مشتركات دو كشور تاكيد كرد كه مردم و نيروهاي مسلح پاكستان براي مردم و مسئولين کشور دوست و برادر جمهوري اسلامي ايران احترام ويژه اي قائل هستند.

با توجه به اعزام هیئتی از سوی دانشگاه به پاکستان در سال گذشته، در اين ديدار موضوع اجرایی شدن مفاد تفاهم نامه همکاری بین دو دانشگاه مطرح و دو طرف بر توسعه همكاري­هاي آموزشي و پژوهشي بين مراكز آموزشي دو كشور تاكيد نمودند.

برابر برنامه از قبل پیش­بینی شده، یک نشست تخصصی در زمینه امور هوایی با حضور رؤسا و اعضاء میزهای پژوهشی دانشگاه برگزار شد که نتایج این جلسه از سوی هیئت بسیار مفید ارزیابی گردید.

در خاتمه بازدید هیئت از دانشگاه، عکس یادبود گروهی گرفته شد.

بازديد هيئت نيروي هوايي ارتش جمهوري اسلامي پاكستان از دانشگاه