بازدید هیئت دانشگاه دفاع کشور اندونزی از دانشگاه و پژوهشگاه عالی دفاع ملی جمهوری اسلامی ایران | پایگاه اطلاع رسانی دانشگاه و پژوهشگاه عالی دفاع ملی و تحقیقات راهبردی

هیئتی سه‌نفره از دانشگاه دفاع اندونزی به ریاست جانشین رئیس این دانشگاه (سرلشگر نیروی هوایی توفیق هدایت) صبح روز چهارشنبه، 30 آبان 1397 با حضور در دانشگاه و پژوهشگاه عالی دفاع ملی و تحقیقات راهبردی، ضمن دیدار و گفتگو با رئیس دانشگاه، از فعالیت‌های آموزشی و پژوهشی دانشگاه به­صورت میدانی بازدید نمودند.

در این دیدار سرلشکر توفیق هدایت خواستار ایجاد و گسترش همکاری‌های پژوهشی و آموزشی با دانشگاه عالی دفاع ملی شد و افزود: «علاقه‌مندیم از تجربیات دانشگاه دفاع ملی جمهوری اسلامی ایران استفاده کرده و آمادگی داریم ضمن تبادل دانشجو و استاد، در کارهای تحقیقاتی نیز همکاری­های مشترک داشته باشیم.»

سرپرست هیئت اندونزیایی اظهار داشت: «این نکته بسیار مهم و حائز اهمیت است که جمهوری اسلامی ایران با وجود تحریم‌های زیاد توانسته است در صنایع نظامی خودکفا باشد.» وی ضمن اشاره به مشترکات فرهنگی دو کشور تأکید کرد: «مردم و نیروهای مسلح اندونزی برای کشور دوست و برادر، جمهوری اسلامی ایران احترام ویژه‌ای قائل هستند.»

توضیحات پیرامون دانشگاه دفاع کشور اندونزی:

دانشگاه دفاع اندونزی در سال 2009 توسط ریاست‌جمهوری در کاخ ایالتی افتتاح شد و به‌دلیل آموزش در حوزۀ دفاع یکی از دانشگاه‌های منحصربه‌فرد است. این دانشگاه توسط یک سپهبد (ژنرال سه‌ستاره) اداره می‌شود و دارای سه معاون سرلشکر (ژنرال دو ستاره) است. دانشگاه دفاع اندونزی دارای چهار دانشکدۀ راهبردی دفاعی، مدیریت دفاعی، امنیت ملی و فناوری دفاعی می‌باشد که رؤسای دانشکده‌های این دانشگاه نیز سرلشکر هستند.

دانشگاه دفاع اندونزی مسئولیت آموزش دفاعی افسران نظامی و غیرنظامیان را در سطح کارشناسی ارشد به‌ عهده دارد و باعث تقویت علوم دفاعی از منظر نظامی، سیاسی، اقتصادی و اجتماعی می‌گردد. این دانشگاه علاوه بر اینکه توسط دانشگاه‌های داخلی اندونزی حمایت می‌شود از نظر آموزشی و بورس تحصیلی، اعزام استاد، برنامه‌ریزی آموزشی جهت اجرای فرایند آموزشی با دانشگاه‌های دفاع ملی آمریکا، چین، روسیه، انگلیس و نروژ، دانشکدۀ مطالعات بین‌المللی سنگاپور و چندین دانشگاه استرالیا و آلمان همکاری دارد. این دانشگاه برنامه‌ریزی نموده است که تا سال 2024 با حفظ ارزش‌های ملی کشور اندونزی به سطح یک دانشگاه استاندارد جهانی از نظر کلاس تحقیقاتی دست پیدا کند.

مأموریت‌ها و اهداف آموزشی و پژوهشی این دانشگاه به شرح زیر است:

1. آموزش کاندیداهای رهبری حرفه‌ای و نوآورانۀ نظامی و غیرنظامی و افزایش تجربه و توانایی از طریق اجرای برنامه‌های تحصیلات تکمیلی
  2. ارتقاء توانایی سیستم دفاع ملی و توسعۀ علوم دفاعی در میان سایر علوم
  3. انجام یک سیستم مبتنی بر کیفیت یادگیری، تحقیق و خدمات اجتماعی
  4. سازماندهی مدیریت با رویکرد مشارکتی و دانشگاهی که توسط آموزش عالی مبتنی بر کیفیت و کارآمدی پشتیبانی می‌شود
  5. همکاری با مؤسسات و دانشگاه‌های مختلف داخلی و خارج از کشور برای تقویت علمی و تقویت دفاع ملی
  6. افزایش منابع انسانی حرفه‌ای در زمینۀ ستاد و صف برای دفاع از کشور
  7. ایجاد امکانات و زیرساخت‌های آموزشی برای حمایت از یادگیری نوآورانه و مدرن
  8. تربیت فارغ‌التحصیلان حرفه‌ای با تفکرات نوآورانه برای رهبری بخش‌های نظامی و غیرنظامی کشور که قادر باشند نیازهای جامعه را از نظر دفاع از کشور هماهنگ سازند
  9. تولید دانش تجربی، نظریه‌ها، مفاهیم، روش‌ها، مدل‌ها، آخرین سیستم‌های اجرایی و افزایش ظرفیت‌های دفاعی کشور در چارچوب مدیریت سیستم دفاع ملی
  10. تولید سیستم‌های حکومتی و مدیریت کلان آموزشی و پرورشی مطابق با استانداردهای کیفیت، شفافیت مبتنی بر عملکرد و توسعۀ فرهنگ دانشگاهی
  11. ایجاد آموزش عالی با بهره‌مندی از حمایت روابط مشارکتی و شبکه‌سازی با استفاده از آژانش‌های مختلف داخل و خارج از کشور.

منبع خبر: مرکز ارتباطات و امور بین‌الملل دانشگاه و پژوهشگاه عالی دفاع ملی و تحقیقات راهبردی

گالری تصاویر