بازدید هیئت عالی رتبه ارتش سلطنتی عمان از دانشگاه | پایگاه اطلاع رسانی دانشگاه و پژوهشگاه عالی دفاع ملی و تحقیقات راهبردی

هیئت 12 نفره­ ارتش سلطنتی عمان به سرپرستی سرتیپ ستاد حمد بن راشد بن سعید البلوشی معاون رئیس عملیات و برنامه­ ریزی ستاد ارتش عمان که در راستای شرکت در چهاردهمین اجلاس کمیته مشترک دوستی نظامی دو کشوربه تهران سفر کرده بودند، با همراهی وابسته نظامی این کشور در تهران روز یکشنبه، 97/02/16 از ساعت 09:00 الی 11:30 از دانشگاه و پژوهشگاه عالی دفاع ملی و تحقیقات راهبردی بازدید نمودند.

در بدو اين بازدید، هیئت عمانی پس از ورود به دانشگاه در یادمان شهدای دفاع مقدس حضور یافته و ضمن دریافت توضیحاتی از سوی رئیس عقیدتی سیاسی دانشگاه به دو شهید گمنام دفاع مقدس ادای احترام نمودند.

سپس هیئت عمانی با استقبال جانشین رئیس دانشگاه، دریاداردوم دکترقادرپناه، ضمن حضور در مجتمع آموزشی اصل ولایت فقیه با رئیس محترم دانشگاه، سرتیپ پاسدار دکتر احمد وحیدی و اعضاء شورای دانشگاه ملاقات نمودند.

در ادامه بازدید، معرفی دانشگاه توسط معاون آموزش و تحصیلات تکمیلی انجام و سئوالات مطرح شده از سوی هیئت پاسخ داده شد. سپس هیئت از نمایشگاه دائمی محصولات علمی و کتابخانه مرکزی دانشگاه بازدید میدانی به­ عمل آورده و در جلسه­ مطالعه گروهی دانشگده دفاع ملی حضور یافته و با مراحل و فرآیند مطالعه گروهی دانشجویان آشنا شدند.

در خاتمه این بازدید دو ونیم ساعته، سرپرست هیئت نظر خویش را در دفتر یادبود دانشگاه ثبت و عکسی گروهی به یادبود این بازدید گرفته شد.

سرپرست هیئت عمانی در این بازدید اظهار امیدواری نمود که تعاملات آموزشی و پژوهشی میان دانشگاه عالی دفاع ملی ایران و دانشکده دفاع ملی کشور سلطنتی عمان که یک دانشکده نوپاست، ارتقاء یابد و از تجربیات ایران در دانشکده دفاع ملی عمان بهره­ گیری شود. همچنین از دانشگاه دعوت به عمل آورد که هیئتی را به دانشکده دفاع ملی عمان اعزام نماید تا در قالب تفاهم­نامه همکاری تعاملات میان دو مرکز آموزشی پیگیری شود.

برای دریافت تصاویر این بازدید بر روی لینک گالری تصاویر کلیک نمایید.

بازدید هیئت عالی رتبه ارتش سلطنتی عمان از دانشگاه