برگزاری آزمون دکتری 96-97 دانشگاه عالی دفاع ملی | پایگاه اطلاع رسانی دانشگاه عالی دفاع ملی

برگزاری آزمون دکتری 96-97 دانشگاه عالی دفاع ملی

بیست و دومین آزمون دوره دکتری دانشگاه عالی دفاع ملی برگزار شد.

رئیس دانشگاه عالی دفاع ملی در مصاحبه اختصاصی با خبرنگارخبرگزاری صداوسیما در این باره گفت: این آزمون در 9 رشته و 9 گرایش برگزار شد و 800 نفر از مدیران، کارشناسان قوای مجریه ، قضاییه و مقننه و حوزه های علمی و نیروهای مسلح در آزمون امسال حضور دارند.
سردار وحیدی با بیان اینکه در آزمون امسال بانوان نیز شرکت می کنند، افزود: آزمون امسال در سه بخش دفاع ملی، امنیت ملی و امنیت راهبردی برگزار می شود.
وی گفت: حجم داوطلبان حضور در آزمون در مقایسه با سال گذشته دو برابر افزایش یافته است.
سردار وحیدی افزود: پذیرش دانشجو بر اساس سهمیه تعیین شده از سوی وزات علوم صورت می گیرد و علاوه بر آن آزمون کتبی و مصاحبه نیز برگزار می شود.
وی گفت: نتایج اولیه در خرداد سال جاری و نتایج نهایی مرداد اعلام می شود.