برگزاری آزمون ورودی دوره­ های دکترای تخصصی (Ph.D.) | پایگاه اطلاع رسانی دانشگاه و پژوهشگاه عالی دفاع ملی و تحقیقات راهبردی

برگزاری آزمون ورودی دوره­ های دکترای تخصصی (Ph.D.) سال تحصیلی 99-1398 دانشگاه و پژوهشگاه عالی دفاع ملی و تحقیقات راهبردی

آزمون ورودی دوره­های‌ دکترای تخصصی سال تحصیلی 99-1398 دانشگاه و پژوهشگاه عالی دفاع ملی و تحقیقات راهبردی روز پنج­شنبه مورخه 30 خرداد 1398 برگزار شد.

این رقابت علمی که همه ساله به صورت تخصصی و ویژه این دانشگاه تحت نظارت وزارت علوم، تحقیقات و فناوری انجام می­شود، در چهار حوزه­کلی دفاع ملی، امنیت ملی، مدیریت راهبردی و فضای سایبر و در 14 رشته - گرایش در دو نوبت صبح (آزمون دروس عمومی شامل علوم و معارف اسلامی و زبان خارجی) و بعدازظهر (آزمون دروس تخصصی متناسب با رشته و گرایش­های مورد انتخاب داوطلبان) بین بیش از 800 نفر از مدیران ارشد سازمان­های لشکری و کشوری برگزار گردید.

مأموریت اصلی دانشگاه و پژوهشگاه عالی دفاع ملی و تحقیقات راهبردی، تربیت و آموزش فرماندهان و مدیران سازمان­های لشکری و کشوری و آماده نمودن آنان برای تصدی مسئولیت­های راهبردی در سازمان­های مربوطه است. نظام آموزشی دانشگاه منطبق با نظام آموزش عالی کشور بوده و پذیرش دانشجو بر اساس سهمیه تعیین شده از سوی وزات علوم تحقیقات و فناوری صورت می گیرد.

در این رقابت علمی، داوطلبانی که نمره حدنصاب قبولی در آزمون کتبی را اخذ نمایند بر اساس چندبرابر ظرفیت پذیرش به مصاحبه علمی فراخوانده شده و پس از انجام مصاحبه و تعیین نمره نهایی، بر اساس ظرفیت نهایی در هر رشته – گرایش پذیرش خواهند شد.

نتایج اولیه آزمون کتبی بر اساس چندبرابر ظرفیت در مرداد ماه و نتایج نهایی پذیرفته شدگان دوره در شهریور سال جاری اعلام می­شود.

برگزاری آزمون ورودی دوره­ های دکترای تخصصی (Ph.D.)