برگزاری جشنوارۀ حضرت علی‌اکبر(ع)، جوان سرباز ستاد كل نيروهاي مسلح | پایگاه اطلاع رسانی دانشگاه و پژوهشگاه عالی دفاع ملی و تحقیقات راهبردی

برگزاری جشنوارۀ حضرت علی‌اکبر(ع)، جوان سرباز ستاد كل نيروهاي مسلح

در اجرای فرامین و منویات مقام معظم رهبری(مدظله‌العالی) و به منظور قدرداني از تلاش كاركنان وظيفۀ ستاد كل نيروهاي مسلح و ارج نهادن به جايگاه کارکنان وظیفه نیروهای مسلح، جشنوارۀ حضرت علی‌اکبر(ع)، جوان سرباز با محوریت ستاد كل نيروهاي مسلح، صبح روز سه‌شنبه (21 اسفند 1397) به ميزباني دانشگاه و پژوهشگاه عالی دفاع ملی و تحقيقات راهبردي و با هدف ارائه الگوهاي موفق و برتر به جامعۀ کارکنان وظیفه نیروهای مسلح و فرهنگ‌سازي با تأكيد بر ارزش‌ها و آموزه‌هاي اسلامي، انقلابي و ملي و در محورهای ذیل برگزار شد:

1. سرباز، دفاع، امنیت و اقتدار ملی
  2. سرباز، ورزش و تربیت بدنی
  3. سرباز، ایثارگری و فدارکاری (شهید و جانباز)
  4. سرباز، نظم و انضباط اجتماعی
  5. سرباز، وظیفه‌شناسی و اقدام برجسته
  6. سرباز، دینداری و بصیرت
  7. سرباز، امور فرهنگی، هنری و تبلیغات
  8. سرباز، خلاقیت و فناوری
  9. سرباز، سازندگی و تفکر بسیجی
  10. سرباز، مسئولیت‌پذیری و خانواده.

دراين مراسم که در فضایی گرم و صمیمی با حضور نمایندگان منتخب کارکنان وظیفه سازمان­های نیروهای مسلح در سالن اجتماعات دانشگاه و پژوهشگاه عالی دفاع ملی و تحقیقات راهبردی برگزار شد، ابتدا رئیس جشنواره، سردار سرتیپ دوم پاسدار سید صادق ناوندی رئیس مرکز عملیات و خدمات نیروی انسانی ستادکل ن.م ضمن عرض خیرمقدم و تبریک میلاد حضرت علی اکبر (ع) و فلسفه نامگذاری این روز فرخنده برای تقدیر از جوانان وظیفه نیروهای مسلح، برخی از تدابیر فرماندهی معظم کل قوا (مد­ظله­العالی) را پیرامون کارکنان وظیفه بیان نموده و گزارشی از روند آمادگی برای برگزاری جشنواره و شاخص­های کیفی انتخاب کارکنان وظیفه نمونه در سطح نیروهای مسلح به حاضرین ارائه نمود.

در ادامه سردار سرتيپ پاسدار فرحي فرماندۀ قرارگاه مهارت‌آموزي ستادكل نيروهاي مسلح پیرامون ضرورت ارتقاء مهارت­های کارکنان وظیفه در دوران خدمت سخنانی ایراد و گزارشی کلی از تدابیر، سیباست­ها و اقدامات قرارگاه مهارت­آموزی ستادکل نیروهای مسلح در تحقق مطالبات فرماندهی معظم کل قوا (مد­ظله­العالی) به­ویژه در حوزه اشتغال­زایی و مهارت آموزی جوانان را ارائه نمود.

همچنين سردار سرتيپ پاسدار دكتر حسين ظريف‌منش، جانشين رياست دانشگاه و پژوهشگاه عالي دفاع ملي و تحقيقات راهبردي در امور آموزش در سخنانی به جایگاه جوانان در نظام ارزشی اسلامی و اهمیت توجه به موضوعات دینی و اسلامی در خدمت اشاره نمود و از جوانان وظیفه خواست تا قدر خود را دانسته و خود را مهیای کسب مسئولیت­های آینده در کشور بنمایند.

در این جشنواره بر اساس تدبیر بهره­مندی از توان جوانان وظیفه در اداره مراسم، مجری و قاری از میان کارکنان وظیفه انتخاب شده بودند و همچنین برنامه هایی شامل اجراي زندۀ موسیقی سنتی و خاطره‌خواني از براداران شهید عبدالحمید و مسعود انشایی که از شهدای هشت سال دفاع مقدس بودند، انجام شد.

در پايان مراسم نیز از 5 نفر از کارکنان نمونۀ پایور سازمان­های نیروهای مسلح در حوزه مدیریت کارکنان وظیفه، و همچنین تعداد40 نفر از کارکنان وظيفۀ برگزيدۀ از سازمان­های نيروهاي مسلح قدرداني گردید.

مشاهده گالری تصاویر

برگزاری جشنوارۀ حضرت علی‌اکبر(ع)، جوان سرباز ستاد كل نيروهاي مسلح