برگزاری راهپیمایی نمازگزاران تهرانی در حمایت از بیانیۀ شورای عالی امنیت | پایگاه اطلاع رسانی دانشگاه و پژوهشگاه عالی دفاع ملی و تحقیقات راهبردی

برگزاری راهپیمایی نمازگزاران تهرانی در حمایت از بیانیۀ شورای عالی امنیت

نمازگزاران تهرانی با حضور در راهپیمایی، حمایت قاطع خود را از تصمیم شورای عالی امنیت ملی مبنی بر کاهش تعهدات برجامی به دنبال بدعهدی طرف مذاکره‌کننده اعلام کردند.

نمازگزاران تهرانی پس از اقامۀ نماز جمعه (20 اردیبهشت 1398) در دانشگاه تهران از مقابل در دانشگاه تهران تا میدان انقلاب راهپیمایی کرده و حمایت قاطع خود را از بیانیۀ شورای عالی امنیت ملی مبنی بر مقابله به مثل حداقلی در برابر نقض عهد و بد قولی‌های طرفین مذاکره برجام به صحنه ظهور گذاشتند.

در این راهپیمایی حاضران شعارهایی همچون «نشانۀ بیداری بیزاری از آمریکاست»، «جنایت منطقه زیر سر آمریکاست»، «کشتار و قتل و غارت ماهیت آمریکاست»، «مرگ بر آمریکا»، «مرگ بر اسرائیل»، «عربدۀ آمریکا قابل اعتنا نیست»، «اسرائیل و آمریکا دو عامل فسادند»، «آزادگان عالم آمادۀ جهادند» و «در عزم ملت ما تحریم اثر ندارد» سر دادند.

نمازگزاران همچنین با در دست داشتن پلاکاردهایی که بر روی آن‌ها نوشته شده بود: «خروج از برجام عزت ملت ماست»، و «از دولت مقاومت، از ملت حمایت» حمایت خود را از بیانیۀ شورای عالی امنیت ملی اعلام کردند. در ادامه نمازگزاران با به آتش کشیدن پرچم آمریکا خشم خود را نسبت به بدعهدی و خروج یک‌جانبۀ آمریکا از برجام نشان دادند.

در پایان این راهپیمایی که به‌طور همزمان در تهران و سایر استان‌ها و شهرهای کشور برگزار شد، قطعنامۀ سراسری در حمایت از اقدام شورای عالی امنیت ملی کشورمان برای کاهش تعهدات برجامی قرائت شد. متن این قطعنامه را در لینک زیر بخوانید:

منبع خبر: ایسنا

برگزاری راهپیمایی نمازگزاران تهرانی در حمایت از بیانیۀ شورای عالی امنیت