برگزاری مراسم بزرگداشت مقام معلم در دانشگاه و پژوهشگاه عالی دفاع ملی و تحقیقات راهبردی | پایگاه اطلاع رسانی دانشگاه و پژوهشگاه عالی دفاع ملی و تحقیقات راهبردی

به مناسبت گرامیداشت سالروز شهادت استاد مرتضی مطهری و بزرگداشت مقام معلم، روز پنجشنبه (12 اردیبهشت 1398) طی مراسمی از اساتید دانشگاه و پژوهشگاه عالی دفاع ملی و تحقیقات راهبری، قدردانی به­عمل آمد.

در این مراسم ابتدا رئیس دانشگاه، سردار سرتیپ پاسدار دکتر احمد وحیدی طی سخنانی ضمن تبریک مقام معلم به جایگاه رفیع علم­آموزی اشاره نموده و مسئولیت­ها و وظایف استادان و دانشجویان را بویژه بر اساس بیانیه گام دوم انقلاب که اخیرا از سوی رهبر معظم انقلاب صادر گردید، در زمینه علم­آموزی یادآور شد. سپس حضرت حجت‌الاسلام والمسلمین دکتر عابدی، استاد دانشگاه و مدرس حوزه وجوه علم و معرفت را در اسلام تبیین و با ذکر مثال­هایی از مردان بزرگ دین اسلام اهمیت علم و معرفت را از نگاه اسلام واکاوی نمود.

در ادامه حضرت حجت‌الاسلام والمسلمین حاج­آقای صفایی رئیس سابق دفتر نمایندگی ولی فقیه در ستادکل نیروهای مسلح با ذکر خاطراتی از شهید مطهری، به تکریم مقام معلم و پاسداشت این روز پرداخت.

در ادامۀ این مراسم یکی از دانشجویان دانشگاه به نمایندگی سایر دانشجویان خطابه­ی قدردانی از مقام معلم را قرائت نموده و به استادان دانشگاه تبریک گفت.

در پایان مراسم نیز از اساتید برگزیده سال تحصیلی 98-1397، قدردانی گردید.

تصاویر این مراسم در لینک زیر:

منبع خبر: مرکز ارتباطات و امور بین‌الملل دانشگاه و پژوهشگاه عالی دفاع ملی و تحقیقات راهبردی