برگزاری مراسم جشن میلاد کریم اهل بیت در مسجد دانشگاه | پایگاه اطلاع رسانی دانشگاه و پژوهشگاه عالی دفاع ملی و تحقیقات راهبردی

به مناسبت میلاد با سعادت کریم اهل بیت، حضرت امام حسن مجتبی(ع) مراسمی با عنوان «صبحی با قرآن» با حضور رئیس محترم دانشگاه، کارکنان پایور و وظیفه، اساتید و دانشجویان در صبح روز پنجشنبه، 1397/03/10 در مسجد امام خامنه­ای برگزار گردید.

در این مراسم، یکی از کارکنان قاری قرآن دانشگاه و همچنین حافظ جوان کل قرآن، جناب آقای علی فیضی (13 ساله)، آیاتی از کلام­الله مجید را قرائت نموده و همچنین گروه تواشیح معراج، برنامه­هایی به این مناسبت اجرا کردند که مورد تشویق حاضرین قرار گرفت.

در خاتمه مراسم نیز حضرت آیت­الله صدیقی، امام جمعه موقت تهران برای جمعیت حاضر در مراسم پیرامون جایگاه و ارزش والای قرآن سخنانی ایراد فرمودند.

منبع:

روابط عمومی دانشگاه