برگزاری نشست خبری همایش در دانشگاه عالی دفاع ملی | پایگاه اطلاع رسانی دانشگاه عالی دفاع ملی

برگزاری نشست خبری همایش در دانشگاه عالی دفاع ملی

جناب آقای دکتر ولایتی: به دنبال آسیب‌شناسی تحولات جهان اسلام
دبیر کل مجمع جهانی بیداری اسلامی گفت: همایش بین‌المللی نقش دنیای اسلام درهندسه قدرت جهانی به دنبال آسیب‌شناسی وضعیت فعلی جهان اسلام و ارائه راهکارهایی برای آینده کشورهای اسلامی است.

جناب آقای دکتر علی‌اکبر ولایتی که صبح امروز(یکشنبه) در نشست خبری همایش بین‌المللی نقش دنیای اسلام در هندسه قدرت جهانی که در دانشگاه دفاع ملی برگزار شد و ریاست شورای سیاست‌گذاری آن را برعهده‌دارد، گفت: این همایش بیستم و بیست و یکم ماه جاری در مرکز همایش‌های بین‌المللی صداوسیما برگزار خواهد شد.

وی افزود: روز نوزدهم اسفند شورای عالی بین‌المللی بیداری اسلامی به ریاست ابراهیم جعفری نخست‌وزیر اسبق عراق نشستی برگزار خواهد شد که در آن حدود 60 نفر ازبزرگان جهان اسلام و نقش‌آفرینان در حوزه بیداری اسلامی حضور خواهند داشت. همچنین شورای عالی بین‌المللی بیداری اسلامی در راستای بررسی تحولات منطقه‌ای بیداری اسلامی جلسات متعددی را با حضور اساتید و دانشگاهیان برگزار کرد که اولین اجلاس آن در سال 1390 و با حضور فعالان جهان اسلام برگزار شد.

مشاور مقام معظم رهبری با اشاره به برگزاری چند دوره اجلاس بیداری اسلامی خاطرنشان کرد: این اجلاس به دنبال بررسی آسیب‌شناسی مسائل موجود جهان اسلام بوده وقرار است در همایش بین‌المللی نقش دنیای اسلام در هندسه قدرت جهانی نیز این مسائل بررسی و راهکارهایی برای حل آنها ارائه شود. به همین دلیل پس از نشست نوزدهم اسفنددر روزهای بیستم و بیست و یکم ماه جاری نیز این همایش ادامه خواهد داشت.

رئیس محترم دانشگاه دفاع ملی دکتر ابراهیم حسن‌بیگی که در نشست خبری همایش بین‌المللی نقش دنیای اسلام در هندسه قدرت جهانی حضور داشت، گفت: پس از فرمایشات مقام معظم رهبری در جمع اساتید، دانشگاهیان و مراکز حوزوی کشور در سال 91 مبنی براینکه دانشگاه، اساتید و مراکز حوزوی نقش اساسی در تحول جهان دارد، دانشگاه دفاع ملی مطالعات خود را به منظور تحقق این فرمایشات آغاز کرد تا تحولات دوران گذار برخی کشورهای اسلامی را مورد بررسی قرار دهد. در همین راستا سلسله نشست‌های سیاسی دردانشگاه‌ها و مراکز حوزوی کشور تشکیل شد و اولین همایش نقش حوزه‌های علمیه ودانشگاه‌ها در تحقق هندسه قدرت جهانی اسلام در سال گذشته برگزار شد که در آن 116دانشگاه و مرکز حوزوی شرکت کرده و نتایج همایش را در اختیار مراکز پژوهشی قراردادند.

وی ادامه داد: قرار است دومین همایش با عنوان "نقش دنیای اسلام در هندسه قدرت جهانی" در سطح بین‌المللی و توسط شورای عالی بیداری اسلامی، دانشگاه دفاع ملی ومرکز تحقیقات استراتژیک برگزار شود.

رئیس محترم دانشگاه دفاع ملی با اشاره به حضور گسترده دانشگاه‌ها و حوزه علمیه درهمایش بین‌المللی نقش دنیای اسلام در هندسه قدرت جهانی خاطر نشان کرد: تا امروز 116دانشگاه و حوزه علمیه برای حضور در این همایش اعلام آمادگی کردند و 104 مقاله‌ هماز سوی آنها به کمیته‌های علمی برای بررسی مقالات ارائه شده است. البته با توجه به برگزاری این همایش توسط شورای عالی بیداری اسلامی و مرکز تحقیقات استراتژیک بررسی‌ها و مطالعات روی مقالات به صورت راهبردی هستند.

جناب آقای دکتر حسن‌بیگی گفت: برای برگزاری همایش بین‌المللی نقش دنیای اسلام در هندسه قدرت جهانی 48 نشست تخصصی در دانشگاه‌ها برگزار شده است. همچنین قرار است از مجموع مقالات برگزیده ارائه شده در همایش سه جلد کتاب علمی و پژوهشی تهیه شده و در روزهمایش در اختیار حاضران قرار می‌گیرد.

وی در پایان اظهار کرد: در سلسله نشست‌های روز بیستم همایش بین‌المللی نقش دنیای اسلام در هندسه قدرت جهانی شش مقاله علمی پژوهشی ارائه خواهد شد و شش سخنران ازمقامات خارجی نیز به جز سخنران اصلی در روز اول همایش سخنرانی خواهند کرد. همچنین در روز بیست و یکم نیز شش نشست برگزار شده و مقالات دانشگاه‌ها نیز ارائه خواهد شد.