برگزاری همایش آینده پژوهی در مسیر بالندگی دفاع و امنیت | پایگاه اطلاع رسانی دانشگاه عالی دفاع ملی

همایش «آینده‏پژوهی در مسیر بالندگی دفاع و امنیت» با حضور مقامات و مسئولان بلندپایه دفاعی و امنیتی کشور، از جمله سرلشکر پاسدار دکتر محسن رضایی، دبیر محترم مجمع تشخیص مصلحت نظام و همچنین با شرکت استادان، اعضاء هیئت علمی و دانشجویان این حوزه از ساعت 0800 صبح روز چهارشنبه، 26 مهرماه 1396 در محل سالن همایش­های دانشگاه و پژوهشگاه عالی دفاع ملی و تحقیقات راهبردی آغاز بکار نمود.

دبیر این همایش، مسئول دفتر آینده پژوهی دانشگاه جناب آقای دکتر پدرام بوده و همایش با محوریت دانشگاه و همکاری سازمان­های ذیربط در سطح نیروهای مسلح و کشور برگزار می­شود.

محورهای علمی این همایش عبارتند از:

1)       طراحی و استقرار نظام آینده‏پژوهی در نیروهای مسلح

2)       تصویرپردازی از آینده‏های شکوهمند و اقتدارآفرین دفاعی

3)       بررسی چالش‏های اجرایی فعالیت‏های آینده‏پژوهی در نیروهای مسلح

4)       ایجاد و تقویت شبکه آینده‏پژوهان دفاعی

5)       اعطای جایزه آینده‏پژوهی دفاعی

در این همایش یک روزه سخنرانی­های علمی حول محور آینده پژوهی توسط صاحب­نظران و اندیشمندان حوزه­ی دفاع و امنیت ایراد و گزارشی از عملکرد سازمان­های نیروهای مسلح پیرامون اقدامات آینده پژوهی در سازمان­های متبوعه به حاضرین ارائه خواهد شد.

خبرهای تکمیلی همایش در بخش­های آینده خبری ارائه خواهد شد.

برگزاری همایش آینده پژوهی در مسیر بالندگی دفاع و امنیت