بهره مندي از آخرين دستاوردهاي فناوري ارتباطات و اطلاعات در راستاي توسعه امنيت پايدار | پایگاه اطلاع رسانی دانشگاه عالی دفاع ملی

فرمانده نيروي انتظامي با اشاره به استفاده از آخرين دستاوردهاو فناوري ارتباطات و اطلاعات در راستاي توليد و تقويت امنيت پايدار و باثبات گفت: امسال بخش جديدي تحت عنوان " ما مي توانيم " با تسهيلات و امتياز خاص در نمايشگاه ايپاس پيش بيني شده كه قطعا يكي از جلوه هاي ويژه آن خواهد بود.

سردار"حسين اشتري" در شانزدهمين نمايشگاه بين المللي لوازم و تجهيزات پليسي ، امنيتي و ايمني (ايپاس) ضمن خير مقدم به همه مدعوين حاضر در اين نمايشگاه، اظهار كرد: خداوند منان را شاكريم كه اين توفيق را نصيب كرد تا با افتتاحيه ديگري از اين نمايشگاه كه با برگزاري شانزدهمين دوره آن به عنوان يك رويداد منطقه اي به خوبي جايگاه خود را پيدا كرده است ، در خدمت شما باشيم.

وي افزود: از حضور سراسر خير و بركت شما عزيزان ، مهمانان گرامي و وابستگان نظامي ، مديران شركت هاي حوزه نظم و امنيت ، مخترعان و مبتكران عرصه تجهيزات پليسي صميمانه تشكر مي كنم.

فرمانده نيروي انتظامي ادامه داد: امنيت يكي از نيازهاي اصلي بشر و اولين دغدغه دولت و ملت ها بوده و داراي ابعاد گسترده فرهنگي، سياسي، اجتماعي، اقتصادي و نظامي است .

وي اضافه كرد: اين روزها كه ايران اسلامي همچون جريزه اي با ثبات در درياي ترور و وحشت منطقه و حتي جهان ، خودنمايي مي كند بي شك حاصل تعامل سازنده و مديريت شده دو مفهوم اساسي امنيت و فناوري است.

سردار اشتري بيان كرد: نبايد فراموش كنيم در حالي كه امنيت في ذاته و همواره به دنبال سكون و ثبات است ولي با برنامه ريزي و مديريت خلاقانه مديران و سياست گذاران راهبردي نظام ، توانسته همگام با سرعت، توطئه و پيشرفت فناوري كه در بافت خود هميشه به دنبال انقلاب و دگرگوني است، مطابق با آخرين دستاوردهاي فناوري ارتباطات و اطلاعات به امنيتي پايدار و باثبات، برسد.

عالي ترين مقام انتظامي كشور تأكيد كرد: امروزه ترديدي نيست فناوري اطلاعات و ارتباطات بر سر راه ، فرهنگ ، رسانه، صنعت، اقتصاد و حتي اخلاق و انديشه را دستخوش تغييرات عميق كرده است ، از اين رو فناوري ، جزء لاينفك در امنيت و ثبات آن است.

سردار اشتري عنوان كرد: مردم هر كشوري براي ثبات پايدار در وهله اول نيازمند امنيت اقتصادي ، فردي و رواني هستند و اين مهم جزء با حركت هماهنگ با فناوري هاي روز ، در جنبه هاي مختلف بشري به دست نمي آيد.

فرمانده نيروي انتظامي اضافه كرد: جايگاه و اهميت فناوري در سازمان ها سبب شده است مديريت موثر آن ، جزء دغدغه هاي فكري و اساسي مديران ارشد هر سازماني باشد. و يكي از مسائل مهمي كه در تحليل امنيت پايدار ، مورد توجه قرار مي گيرد رشد ، توسعه و بهره گيري همزمان و مديريت شده از فناوري هاي حوزه امنيت ، ارتباطات و اطلاعات است.

سردار اشتري خاطر نشان كرد: نيروي انتظامي جمهوري اسلامي ايران نيز از اين قاعده مستثني نيست و به عنوان پرچمدار نظم و امنيت در كشور عزيز اسلامي ايران به عنوان يكي از سازمان هاي پيش رو و پيشگام در بهره گيري از فناوري هاي نوين ، ضمن تلاش براي در اختيار داشتن آخرين تجهيزات پيشرفته پليسي در حوزه نظم و امنيت ، سعي در حمايت و زمينه سازي بستر مناسب ، براي شكوفايي و عرضه توانمندي هاي انديشمندان نخبه اين عرصه ، به منظور هدايت و حمايت ايده ها ، ابتكارات و اختراعات آنها به سمت و سوي نظم و امنيت پايدار و كنترل شده دارد.

فرمانده نيروي انتظامي خطاب به حضار ادامه داد: نمايشگاهي كه با مراسم افتتاحيه آن در خدمت شما هستيم با هدف ايجاد و القاء احساس امنيت براي بازديدكنندگان و مخاطبان عزيز و با شعار توليد و اشتغال در سايه امنيت پايدار و نگاه ويژه به توسعه امنيت عمومي و مردم محور برپا شده است.

اين مقام عالي انتظامي اضافه كرد: با توجه به اينكه هر موفقيتي كه در حوزه نظم و امنيت به دست مي آيد همه آحاد جامعه از آن بهره خواهند برد، لذا تك تك افراد بايد تمام توان خود را در حفظ و پايداري امنيت به كار بگيرند و به عنوان جزيي تأثيرگذار در بقاء و ارتقاء امنيت سهيم باشند و اين تأثيرگذاري و مشاركت در تحقق شعار «همه براي امنيت» با حضور فعال و دلسوزانه عزيزان تلاشگر حوزه تجهيزات پليسي ، امنيتي و ايمني در اين نمايشگاه خصوصا توليدكنندگان داخلي به خوبي ملموس و قابل درك است.

عالي ترين مقام انتظامي كشور اضافه كرد: لذا آنچه مطلوب است امنيتي فراگير و همه نگر و از هر طرفي امنيتي پايدار است كه همه در حفظ و تداوم آن سهيم باشند.

فرمانده نيروي انتظامي بيان كرد: اميدواريم روند همكاري و حضور فعال محققان حوزه فناوري تجهيزات پليسي ، امنيتي و ايمني ، هر ساله بهبود و ارتقاء يافته و حضور شركت كنندگان خارجي را به فال نيك مي گيريم و در اينجا ضمن خيرمقدم ويژه ، به اين عزيزان معتقديم در رقابتي سالم و سازنده با رقباي منطقه اي و جهاني اهداف و آرمان هاي اين نمايشگاه تحقق خواهد يافت.

سردار اشتري تأكيد كرد: در سالي كه توسط مقام معظم رهبري و فرماندهي معزز كل قوا (مدظله العالي) سال "اقتصاد مقاومتي؛ توليد و اشتغال" نام گذاري شده ، به منظور حمايت از توليد ملي و زمينه سازي اشتغال ، علاوه بر بخش هاي ويژه سنوات گذشته ، مانند مخترعان و مبتكران ، بخش جديدي تحت عنوان " ما مي توانيم " با تسهيلات و امتيازات خاص پيش بيني شده كه قطعا يكي از جلوه هاي ويژه نمايشگاه خواهد بود.

فرمانده نيروي انتظامي افزود: بحمدالله استقبال خوب و قابل تقديري از نمايشگاه شده به طوري كه در اطلاعات آماري و كمي نمايشگاه اشاره شد ، تعداد 369 غرفه از 29 كشور محصولاتشان را در اين نمايشگاه ارائه خواهند كرد كه از اين تعداد 42 غرفه مربوط به توليد داخلي ، 27 غرفه مخترعان و مبتكران و 17 غرفه پليس هاي تخصصي ، در مجموع 83 غرفه معادل 23.3 درصد از فضاي كل نمايشگاه مي باشند.

وي گفت: در پايان ضمن عرض خسته نباشيد خدمت همكاران زحمتكش در دبيرخانه نمايشگاه ، آنچه شما امروز شاهد افتتاحيه آن هستيد حاصل يك سال تلاش و جديت شبانه روزي اين عزيزان مي باشد كه جاي تقدير و تشكر ويژه دارد.