به اهداف علمی همایش نزدیک شدیم/ارتباط خوبی با نخبگان داریم | پایگاه اطلاع رسانی دانشگاه عالی دفاع ملی

به اهداف علمی همایش نزدیک شدیم/ارتباط خوبی با نخبگان داریم

دبیر علمی همایش دفاع ملی دفاع همه جانبه:به اهداف علمی همایش نزدیک شدیم/ارتباط خوبی با نخبگان داریم
دبیر علمی همایش دفاع ملی، دفاع همه‌جانبه با بیان اینکه استقبال اساتید و چهره‌های علمی از همايش دفاع ملي، دفاع همه جانبه بسیار خوب بوده افزود:توانستیم به اهداف علمی این همایش نزدیک شویم.
به گزارش روابط عمومي دانشگاه عالي دفاع ملي،دكتر محمود رضا شمس‌دولت‌آبادی دبیرعلمی همایش« دفاع ملی، دفاع همه‌جانبه براي دستيابي به عزت ملي»،در نشست خبری که در دانشگاه عالی دفاع ملی برگزار شد با بیان اینکه روند مطالعات علمی این همایش از سال گذشته آغاز شد، گفت: برای این همایش ما دو فراخوان عمومی دادیم و از کلیه اعضای هیئت علمی دانشگاه‌ها خواستیم تا مقالات علمی خود را برای ما ارسال کند. ضمن آنکه با نخبگان دفاعی ارتباط خوبی را برقرار کردیم و از آنها نیز درخواست کردیم مقالات خود را ارسال کنند.
وی با بیان اینکه 775 چکیده مقاله برای ما ارسال شده است، ادامه داد: از این تعداد 407 مقاله علمی انتخاب شد كه در 16 جلسه با اعضای هیئت علمی مورد ارزیابی قرار گرفت که 260 مقاله حائز شرایط شناخته و 75 مقاله گزینش شدند. دبیر علمی همایش دفاع ملی، دفاع ‌همه‌جانبه اظهار داشت: از تعداد مقالات ارائه شده، 88 مقاله به عنوان پوستر در این همایش ارائه می‌شود و مابقی نیز در نشریات همایش درج می‌شود.
دكترشمس‌دولت‌آبادی گفت: اساتید و چهره‌های علمی استقبال خوبی از این همایش انجام دادند و ما توانستیم به اهداف علمی این همایش كه توسعه ادبيات بومي در زمينه دفاع ملي است نزدیک شویم.
وی با بیان اینکه یک روز قبل از برگزاری همایش دفاع ملی، دفاع همه‌جانبه، نشست تخصصی برگزار خواهد شد، افزود: در این نشست 75 مقاله علمی پژوهشی که حائز شرایط شناخته شدند بررسی می‌شود و 10 مقاله برتر تعیین می‌شود که ما از این 10 مقاله برتر در همايش تقدیر خواهد شد.