بولیوی درصددِ خرید پهپادهای ایرانی | پایگاه اطلاع رسانی دانشگاه و پژوهشگاه عالی دفاع ملی و تحقیقات راهبردی

بولیوی درصددِ خرید پهپادهای ایرانی

نشریۀ انگلیسیِ «جینز» که اخبارِ مربوط به تحولاتِ نظامی را رصد می‌کند، روز جمعه (4 مرداد 1398) اعلام کرد: «بولیوی قصد دارد از جمهوری اسلامی ایران پهپاد خریداری کند.»

بنا بر نوشتۀ نشریۀ انگلیسی «جینز»، به دنبالِ دیدار هیئت‌هایِ عالی‌رتبۀ ایرانی و بولیویایی در این کشورِ آمریکای لاتین در تاریخ 23 ژوئیه (1 مرداد 1398)، بولیوی تصمیم دارد از ایران پهپاد خریداری کند.

«دِیگو پاری»، وزیر امورِ خارجه بولیوی، بعد از دیدار دکتر محمد‌جواد ظریف با «اوو مورالس» رئیس‌جمهور بولیوی، امضایِ یادداشتِ تفاهم در زمینۀ‌ مبادله‌هایِ دانشگاهی و فناوری به‌ویژه در حوزه‌هایِ فناوریِ دفاعی بین دو کشور را اعلام کرده بود.

این مقام ارشد بولیویایی، همچنین خبرِ توافق برایِ ایجاد یک آزمایشگاهِ تحقیقاتی در زمینۀ فناوریِ نانو در دانشگاهِ «اسکوئلا میلیتارد و اینگنیرا» و همچنین تبادلِ دانشجو در سطحِ کارشناسی ارشد را اعلام کرد.

پاری افزود: «طی ماه‌هایِ آینده نشست‌هایی بین وزرایِ دو کشور ایران و بولیوی برگزار خواهد شد تا بولیوی همچنین بتواند به پهپادهای ایرانی دست یابد، پهپادهایی که هدفِ اصلیِ استفاده از آن‌ها در موضوعِ مقابله با قاچاق مواد مخدر است.»

منبع خبر: خبرگزاری صدا و سیما

بولیوی درصددِ خرید پهپادهای ایرانی