تاکید سرلشکر باقری بر اهمیت دانشگاه عالی دفاع ملی | پایگاه اطلاع رسانی دانشگاه عالی دفاع ملی

رئیس ستاد کل نیروهای مسلح گفت: دانشگاه عالی دفاع ملی در دهه اخیر به لحاظ کمی و کیفی به گونه‌ای ارتقاء یافته که دیگر با دانشگاه دوره گذشته قابل قیاس نیست.

به گزارش ایسنا،  سرلشکرپاسدارمحمد باقری رئیس ستادکل نیروهای مسلح در مراسم تکریم و معارفه رئیس دانشگاه عالی دفاع ملی با تبریک میلاد حضرت معصومه (س) و دهه کرامت گفت: دانشگاه عالی دفاع ملی بعنوان عالی‌ترین مرکز آموزشی و پژوهشی نیروهای مسلح جمهوری اسلامی ایران، جایگاهی ویژه در بیانات مقام معظم رهبری (مدظله العالی)دارد.

وی با تقدیر از زحمات ابراهیم حسن بیگی رئیس سابق دانشگاه افزود: اقدامات آموزشی و پژوهشی بسیار خوبی در دوران مسئولیت آقای حسن بیگی رخ داده است.

وی تصریح کرد: دانشگاه عالی دفاع ملی در دهه اخیر به لحاظ کمی و کیفی به گونه‌ای ارتقاء یافته که دیگر با دانشگاه دوره گذشته قابل قیاس نیست.

تاکید سرلشکر باقری بر اهمیت دانشگاه عالی دفاع ملی