تهدید آمریکا مبنی بر اعمال تحریم بیشتر علیه ایران | پایگاه اطلاع رسانی دانشگاه و پژوهشگاه عالی دفاع ملی و تحقیقات راهبردی

تهدید آمریکا مبنی بر اعمال تحریم بیشتر علیه ایران

رئیس­جمهوری آمریکا دونالد ترامپ در نشست منع گسترش سلاح هسته­ای شورای امنیت سازمان ملل که روز چهارشنبه 4 مهر برگزار شد، ادعا کرد که بعد از از سر گرفته شدن تحریم انرژی ایران در ماه نوامبر (آبان ماه)، آمریکا تحریم­های جدی­تر و بیشتری علیه این کشور اعمال خواهد کرد. وی در سخنانی خصمانه اظهار داشت که برای پیشگیری همه‌جانبه از اقدامات ایران که وی آن اقدامات را «بدخواهانه» نامید، تحریم‌های آمریکا جدی­تر از هر زمانی خواهد بود. وی افزود که هر شخصیت یا نهادی که با تحریم­ها مخالفت کند، با نتایج جدی روبرو خواهد شد.

رئیس‌جمهور فرانسه امانوئل ماکرون که در این نشست شرکت کرده بود، در این مورد گفت: «جامعۀ جهانی باید برای همکاری در مسألۀ هسته­ای ایران راهبردی درازمدت در پیش بگیرد تا بحران تحت کنترل باشد. نباید تدابیر را در تحریم و بستن دست و پای ایران دید.»

رئیس‌جمهور ایران حسن روحانی نیز در واکنش به سخنان ترامپ گفت: «تحریم آمریکا علیه ایران در ماه نوامبر قانونی نیست و چیز جدیدی ندارد. تا زمانی که برجام به نفع ایران باشد، ایران در آن باقی می‌ماند. اما اگر اوضاع تغییر کند، ایران برنامۀ دیگری را در پیش خواهد گرفت.»

منبع خبر: The Washington Post

تهدید آمریکا مبنی بر اعمال تحریم بیشتر علیه ایران