تهران برایِ دومین بار جزو ۵۰ شهرِ فناور دنیا شناخته شد | پایگاه اطلاع رسانی دانشگاه و پژوهشگاه عالی دفاع ملی و تحقیقات راهبردی

تهران برایِ دومین بار جزو ۵۰ شهرِ فناور دنیا شناخته شد

دکتر «سورنا ستاری»، در هفدهمین اجلاسِ سالیانه و جشنوارۀ برترین‌هایِ پارک علم و فناوریِ پردیس، گفت: «امسال هفدهمین سالِ برگزاری این اجلاس است اما پارکِ فناوری پردیس عملاً ۱۰ سال است که واردِ فاز اجرایی شده است.»

وی اظهار کرد: «ساختِ فاز سه این پارک از سالِ 1397 آغاز شده و به تعویق انداختنِ آن به سالِ آینده خیلی می‌تواند دیر باشد زیرا با وجودِ اینکه هنوز تکمیل نشده ۵۰ الی ۶۰ متقاضی دارد.»

دکتر ستاری با بیان اینکه اقتصادِ دانش بنیان در حالِ دیده شدن در کشور است، گفت: «خلاقیت، پایۀ اقتصاد محسوب می‌شود به طوری که می‌توان گفت با خلاقیت و نوآوری می‌توان اقتصادِ دانش بنیان را در کشور پایه‌ریزی کرد.»

وی با بیان اینکه همواره پارک فناوریِ پردیس با مصائب و مشکلاتِ زیادی رو به رو است، گفت: «ما به مسئولانِ محلیِ پردیس ثابت می‌کنیم که این شهر خوابگاه نیست اینجا از خارج از کشور متقاضی دارد و می‌تواند منبعِ جذب نیروهایِ انسانیِ متخصص از تهران و خارج از کشور داشته باشد.»

دکتر ستاری با تأکید بر اینکه پارک فناوری پردیس اقتصادِ دانشِ بنیان تهران محسوب می‌شود، گفت: «امسال سال دومی است که شهرِ تهران جزو ۵۰ شهر فناور دنیا شناخته شده و آن هم به دلیلِ وجود مراکزِ دانشگاهی، پژوهشگاه‌ها، دسترسی به نیرویِ انسانی و فرهنگِ اقتصاد دانش بنیان است که پایۀ اقتصادِ دانشی را فراهم می‌کند.» معاون علمی و فناوری ریاست جمهوری افزود: «اگر می‌خواهیم در پارک فناوریِ پردیس جهشی داشته باشیم نباید سنگ‌اندازی کنیم باید همواره از متقاضیان حمایت کنیم و با افرادی که مانع تراشی می‌کنند برخورد داشته باشیم.»

وی ادامه داد: «ما باید ثابت کنیم می‌توانیم شهر تهران را که یک مسئولیتِ بزرگ برای ما محسوب می‌شود متحول سازیم.» دکتر ستاری تأکید کرد: «همۀ ما در یک جبهه مبارزه می‌کنیم و هدفِ ما توسعۀ اقتصاد دانش بنیان و اشتغالِ تحصیل کرده است.»

منبع خبر: خبرگزاری مهر

تهران برایِ دومین بار جزو ۵۰ شهرِ فناور دنیا شناخته شد