توان دفاعی کشور موجب بازدارندگی است/ مسئولان و نامزدها توان موشکی را به موضوع کوچکی مثل برجام ربط ندهند | پایگاه اطلاع رسانی دانشگاه عالی دفاع ملی

واکنش سرلشکر باقری به اظهارات برخی سیاسیون:

خبرگزاری فارس: توان دفاعی کشور موجب بازدارندگی است/ مسئولان و نامزدها توان موشکی را به موضوع کوچکی مثل برجام ربط ندهند

رئیس ستاد کل نیروهای مسلح گفت: خوب نیست مقام مسئولی، نمایش اقتدار ملت در قدرت موشکی را که به برکت خون شهیدان حاصل شده و موجب بازدارندگی برابر تهدیدات دشمنان است، به مسئله کوچکی مانند برجام ربط بدهد.

به گزارش خبرنگار دفاعی خبرگزاری فارس، سردار سرلشکر باقری رئیس ستادکل نیروهای مسلح طی سخنانی در مراسم جشن دانش آموختگی دانشجویان دانشگاه علوم انتظامی، به اظهار نظر اخیر برخی سیاسیون درخصوص توان موشکی و قدرت دفاعی ایران واکنش نشان داد.

سرلشکر باقری با تاکید بر اینکه ما همواره تنها بخشی از توان و اقتدار دفاعی سرشار خود را به رخ دشمن می‌کشیم، اظهار داشت: خوب نیست مقام مسئول یا کاندیدایی، نمایش اقتدار ملت در قدرت موشکی را که به برکت خون شهیدان حاصل و موجب بازدارندگی برابر تهدیدات دشمنان است را به مسئله کوچکی مانند برجام ربط بدهد.

رئیس ستاد کل نیروهای مسلح خاطرنشان کرد: این در حالی است که برابر متن سند برجام و اعلام وزیر محترم امور خارجه، در این سند هیچ اشاره ای به مسئله موشکی نشده و حتی تیم مذاکره کننده هسته‌ای در خصوص برجام، بارها بر تاثیر اساسی قدرت دفاعی و بازدارنده کشور در پیشبرد مذاکرات تاکید و تصریح داشته‌اند.

به گزارش فارس، حسن روحانی کاندیدای انتخابات دوازدهمین دوره انتخابات ریاست جحمهوری در جریان مناظره دوم با دیگر کاندیداها، طی اظهاراتی به موضوع توان موشکی و ارتباط دادن آن با برجام پرداخت.

پیش از این، سردار جزایری سخنگوی نیروهای مسلح نیز به اظهارات روحانی واکنش شنان داده بود.

انتهای پیام/