تولید قرص زعفران برای مهار سلول‌های سرطانی | پایگاه اطلاع رسانی دانشگاه و پژوهشگاه عالی دفاع ملی و تحقیقات راهبردی

تولید قرص زعفران برای مهار سلول‌های سرطانی

محققان دانشگاه بیرجند با اثبات خاصیت آنتی‌اکسیدانی زعفران اقدام به تولید قرصی با این گیاه کردند.

محمدعلی بهدانی، استاد و عضو هیأت علمی گروه اکولوژی گیاهان زراعی دانشگاه بیرجند، ایران را بزرگ‌ترین تولیدکنندۀ زعفران در دنیا توصیف کرد و افزود: «این محصولات بیشتر به‌صورت خام به دیگر کشورها صادر می‌شود و جای محصولات فناورانۀ زعفران در دنیا خالی است. برای رفع این خلاء طرح‌های پژوهشی مختلفی را با مشارکت بخش‌های خصوص و حمایت ستاد توسعۀ گیاهان دارویی و طب سنتی معاونت علمی اجرایی کردیم.» وی با بیان اینکه در این مطالعات بر روی زعفران ارگانیک عاری از هرگونه آلودگی، سم، کودهای شیمیایی و سایر علف‌کش‌ها تحقیق کردیم، اظهار کرد: «در این مطالعات در زمینۀ خاصیت ضدسرطانی این گیاه مطالعات مشترکی را اجرایی کردیم و برتری زعفران ارگانیک در مهار سلول‌های سرطانی با عنوان آنتی‌اکسیدان ثابت شد.»

محمدعلی بهدانی تولید قرص زعفران را از دیگر دستاوردهای این مطالعات عنوان کرد و یادآور شد: «این قرص در حال اخذ مجوز از سازمان غذا و دارو است و قصد داریم به‌عنوان دارو در داروخانه‌ها به فروش برسانیم.»

منبع خبر: ایسنا

تولید قرص زعفران برای مهار سلول‌های سرطانی