جانشین رئیس دانشگاه عالی دفاع ملی در امور آموزش: جوانان ایرانی میراث‌دار خون شهیدان برای نجات بشریت هستند | پایگاه اطلاع رسانی دانشگاه و پژوهشگاه عالی دفاع ملی و تحقیقات راهبردی

سردار سرتیپ پاسدار حسین ظریف‌منش، جانشین رئیس دانشگاه عالی دفاع ملی در امور آموزش در جشنوارۀ حضرت علی اکبر(ع)، جوان سرباز که صبح روز سه‌شنبه (21 اسفند 1397) در دانشگاه و پژوهشگاه عالی دفاع ملی و تحقیقات راهبردی برگزار شد، گفت: «انقلاب اسلامی ایران قوانین پوسیدۀ دنیا را از بین برده و راه نجات بشریت را تحت عنوان یک نظام منسجم و یک سیستم حکومتی تجلی بخشید.» وی  افزود: «انقلاب اسلامی ایران توانست راهی نوین را به دنیایی که نمی‌توانست از استثمار بیرون بیاید، نشان دهد.»

جانشین رئیس دانشگاه عالی دفاع ملی در امور آموزش  تصریح کرد: «ایثارگری‌های بی‌بدیل جوانان قدیمی توانسته انقلاب اسلامی را به جایگاه اقتدار فعلی برساند؛ البته جوانان فعلی کشور ما هم میراث‌دار خون تک‌تک شهیدانی که برای راه نجات مردم کشورمان و همۀ جهان اسلام هستند، می‌باشند.»

سردار ظریف‌منش اظهار داشت: «ملت‌ها برای دفاع از خود ناچار به بسیج نیروها و تقویت بنیۀ دفاعی خود هستند که به همین دلیل جذب جوانان به ارتش و خدمت نظام وظیفه در این راستا صورت می‌گیرد.» وی تأکید کرد: «‌دفاع از آرمان‌ها، مرزها، خاک، وطن، ناموس و منافع ملی در همۀ دنیا امری مقدس است؛ البته اسلام این امر را واجب می‌داند. ضمن اینکه در جمهوری اسلامی این امر لطافت،‌ ارزش و برتری معناداری دارد.»

جانشین رئیس دانشگاه عالی دفاع ملی در امور آموزش گفت: «سمت و سوی دفاع و ارزش‌های حاکم بر آن در همۀ دنیا معنا دارد، اما در جمهوری اسلامی ایران نیروهای مسلح همواره در خدمت اسلام، خدا، و پیرو اباعبدالله‌الحسین بوده و آرمان‌های اسلام را که برای بشریت سعادت‌آفرین است، پیگیری می‌کنند.»

سردار ظریف‌منش گفت: «وقتی بنیانگذار انقلاب اسلامی ایران، حضرت امام خمینی(ره) می‌فرمایند که در جمهوری اسلامی کار، کار خدایی است و سرباز، سرباز خداست تکلیف بر همۀ ما روشن است.»

منبع خبر: خبرگزاری فارس