جبهۀ مقاومت روز به روز در جهتِ تضعیفِ رژیم صهیونیستی پیشرفت می‌کند | پایگاه اطلاع رسانی دانشگاه و پژوهشگاه عالی دفاع ملی و تحقیقات راهبردی

جبهۀ مقاومت روز به روز در جهتِ تضعیفِ رژیم صهیونیستی پیشرفت می‌کند

سردار سرلشکر پاسدار «محمد باقری»، رئیس ستاد کل نیروهای مسلح در جریانِ بازدید از مرکزِ آموزش رزم مقدماتیِ شهید مدرس نیروی زمینی سپاه در جمع پرسنلِ وظیفۀ نخبه این مرکزِ آموزشی در پاسخ به سؤالاتِ آنان طی سخنانی با بیان اینکه ما در منطقۀ ناامن جهان به سر می‌بریم، اما کشور ما جزوِ امن‌ترین کشورهای جهان است، گفت: «این امنیت مرهونِ تلاش‌ها و مجاهدت‌هایِ شبانه‌روزی فرزندان ملت ایران است و اینکه دشمنان ما جرأت تهاجم و اقدامی علیه ما را ندارند اتفاقی نیست و بازدارندگی ایجاد شده است.»

وی افزود: «وقتی که پهپادِ فوق پیشرفتۀ متجاوز آمریکایی زده شد رئیس‌جمهور آمریکا تا آستانۀ تصمیم رفت و این حسابگری را ارتشِ آمریکا برای او شفاف کرد؛ در یک جلسه‌ای برایِ رئیس‌جمهور آمریکا برآورد اطلاعاتی کردند که در صورتِ حمله به ایران در فضا چه اتفاقی می‌افتد، در  تنگه‌هرمز و کشور‌هایی که ایران به عنوانِ بازوانی در جبهۀ مقاومت ایجاد کرده چه اتفاقی می‌افتد و در حوزۀ موشکی ایران چه اتفاقی می‌افتد. دو جلسۀ دو سه ساعته این آقا نشسته و‌ گوش داده و به این نتیجه رسیده که نمی‌توان به ایران حمله کرد و این یک دروغ بزرگ است که به خاطرِ جان چند صد نفر از حمله به ایران منصرف شده است.»

سرلشکر باقری ادامه داد: «نفسِ اینکه با توجهِ مقام معظم رهبری(مدظله‌العالی) و دستورِ ایشان شکل خاصی از سربازی برایِ نخبگان تهیه شده نشان از اهمیتِ این قشر جامعه است. در این شکل از سربازی عزیزان ما در شرکت‌هایِ دانش بنیان و مراکزِ پژوهشی نیروهای مسلح و کشوری وارد می‌شوند که دارای سودِ دو طرفه است. امروز جای جایِ نیروهای مسلح مرهون زحمات شما و امثال شما است و این فرصتِ حضور شما در نیروهای مسلح باید مغتنم شمرده شود.»

سرلشکر باقری تأکید کرد: «گسترشِ مرزهای دانش در کشور و رشدِ علم و فناوری و هرچه در حوزۀ علم اتفاق می‌افتد و همچنین پیش برندگیِ کشور به دست جوانان اتفاق می‌افتد. مسألۀ تقویتِ هویت ملی و دستیابی به آرمان‌هایِ ملی همه اینها باید توسطِ جوانان اتفاق بیافتد. ایفایِ نقش در برابر تهدیداتِ مختلف به‌خصوص کشور ما که بیش از سایرِ کشور‌ها با تهدید مواجه است بر عهدۀ جوانان است زیرا جمهوری اسلامی در مقابل یک روندِ استکباری ایستاده است.»

رئیس ستاد کل نیروهای مسلح خاطرنشان کرد: «امروز کشور ما با فرصت‌هایی روبرو است که در هیچ دوره‌ای از تاریخ با آن روبرو نبوده است. ما در مرحله‌ای هستیم که چهل سال از انقلاب گذشته و جوامعی که انقلاب و جنگ را پیش بردند باید در جایگاهِ مشورت قرار بگیرند. دو فراز بیانیۀ گام دوم به عنوان یک سندِ راهبردی و اساسی توجه به مقولۀ علم و جوانان است. ضرورتِ توجه به علم به عنوان عاملِ کسبِ رتبه‌هایِ برتر قدرتِ جهانی و جوانان به عنوانِ موتور متحرکِ آن مورد تأکید قرار گرفته است.»

رئیس ستاد کل نیروهای مسلح با بیانِ اینکه اقتصادِ ما وابسته به نفت است، گفت: «کشور مسیر جدا کردن اقتصاد از نفتِ خام را شروع کرده و اگر این نفت تبدیل به فرآورده بشود قابلِ تحریم کردن نیست و سود آن 20 برابر است.»

سرلشکر باقری ادامه داد: «در وضعیتِ منطقه‌ای جبهۀ مقاومت روز به روز در جهتِ تضعیف قدرتِ رژیم صهیونیستی و آمریکا در حالِ پیشرفت است. در موضوعِ سوریه پول و توطئه و نامردیِ دنیا با تروریست‌ها بوده تا جبهۀ مقاومت از بین برود اما چنین نشد. در عراق هم آمریکا عراق را بلعیده بود و جبهۀ مقاومت، عراق را از حلقومِ آمریکا بیرون کشیده است. یمن امروز به جایی رسیده است که به صورتِ خودکفا از خودشان دفاع می‌کنند و از همۀ هواپیماهای به روز دنیا یک فروند ساقط کرده‌اند. البته دانشِ انقلاب اسلامی و پشتیبانی‌هایِ معنوی ما پشت سر آن‌ها است. کشوری که در محاصره است و دارو نمی‌توان به آنجا برود چگونه موشکِ 9 متری می‌توان به آن فرستاد. اینها توهماتی است که برخی دارند.»

منبع خبر: پایگاه خبری سپاه پاسداران انقلاب اسلامی

جبهۀ مقاومت روز به روز در جهتِ تضعیفِ رژیم صهیونیستی پیشرفت می‌کند