جنبشِ فلسطینیِ «المقاومه الشعبیه» از یک موشکِ جدید رونمایی کرد | پایگاه اطلاع رسانی دانشگاه و پژوهشگاه عالی دفاع ملی و تحقیقات راهبردی

جنبشِ فلسطینیِ «المقاومه الشعبیه» از یک موشکِ جدید رونمایی کرد

گردان‌هایِ «ناصر صلاح‌الدین»، شاخۀ نظامیِ جنبش فلسطینی «المقاومه الشعبیه»، مقاومت مردمی شامگاه شنبه (6 مهر 1398) در نوزدهمین سالگردِ تأسیس این جنبش از موشکی جدید رونمایی کرد.

در بیانیۀ این جنبش نام موشکِ جدید، «Iq-25» معرفی شده تا اشاره‌ای به نامِ شهید «اسماعیل ابوالقمصان» موسسِ گردان‌هایِ ناصر صلاح­الدین داشته باشد. موشکِ جدید دارایِ کلاهک جنگی است، 25 کیلومتر برد دارد و دارایِ دقت بالایی برایِ اصابت به هدف است.

جنبش المقاومه الشعبیه در بیانیه خود به مناسبتِ نوزدهمین سالگرد خود بر چند موضوعِ زیر تأکید کرد:

1. تأکید بر گزینۀ مقاومت به عنوانِ گزینۀ راهبردی برایِ آزادسازی فلسطین و بازپس‌گیریِ حقوق
  2. تأکید بر وحدتِ ملتِ فلسطین برای تحققِ آزادی
  3. توطئه‌هایی مانند طرحِ آمریکا موسوم به معامله قرن که دنبالِ تسویۀ آرمان فلسطین است به جایی نخواهد رسید
  4. تأکید بر حمایت از راهپیمایی‌هایِ بازگشت و شکست محاصره تا تحققِ مطالبات
  5. رد کاملِ تمامی اشکالِ عادی‌سازیِ روابط با دشمنِ صهیونیستی