حشد‌الشعبی سیاستمدارانِ عراقی را به حمایت از دولتِ عبدالمهدی دعوت کرد | پایگاه اطلاع رسانی دانشگاه و پژوهشگاه عالی دفاع ملی و تحقیقات راهبردی

حشد‌الشعبی سیاستمدارانِ عراقی را به حمایت از دولتِ عبدالمهدی دعوت کرد

«ابومهدی المهندس»، نائب رئیس سازمان الحشد‌الشعبیِ عراق از سیاستمدارانِ کشورش خواست به «عادل عبدالمهدی»، نخست وزیر عراق برایِ تحقق خواسته‌هایِ مشروع معترضان کمک کنند.

المهندس، طی نطقی گفت: «ما به ملتِ خود و همۀ انسان‌های شریف و مرجعیتِ عالیقدر قول می‌دهیم به حفظِ امنیت عراق و برآورده کردنِ خواسته‌های مردم ادامه می‌دهیم و به طورِ کامل مراقبِ اتفاقات هستیم و برایِ خواسته‌هایِ واقعی تظاهرات‌کنندگان تمایزِ قائل می‌شویم و از دولت می‌خواهیم آن را پاسخ دهد.»

وی همۀ سیاستمداران را هم به حمایت از نخست وزیر برایِ تحققِ همۀ خواسته‌هایِ مشروعِ مردم دعوت کرد و گفت: «الحشد‌الشعبی تحتِ فرمان فرمانده کل نیروهای مسلح به نیروهایِ امنیتی در حفظِ امنیت کمک می‌کند و آمادۀ مقابله با هر فتنه‌ای است که می‌خواهد عراق و دستاوردهایِ آن را نابود کند.»

معترضان عراقی از روز جمعۀ (3 آبان 1398)، دومین دور از تظاهراتِ خود را در اعتراض به بیکاری، فساد در بینِ مسئولان و شرایطِ نابسامان اقتصادی و معیشتی آغاز کرده‌اند. درگیریِ معترضان با نیروهایِ امنیتی در برخی از شهرهایِ عراق مقاماتِ عراقی را مجبور به وضعِ مقررات منع آمد و شد در هفت استان کرده است.

در همین حال برخی مقامات و شخصیت‌هایِ عراقی در خصوصِ تلاشِ برخی برای سوءاستفاده از مطالباتِ معترضان و ایجادِ فتنه در عراق هشدار داده‌اند.

منبع خبر: شبکۀ العالم

حشد‌الشعبی سیاستمدارانِ عراقی را به حمایت از دولتِ عبدالمهدی دعوت کرد