حضور گسترده مردم و مسئولان در ميدان امام حسين برای تشییع پیکر شهید حججی | پایگاه اطلاع رسانی دانشگاه عالی دفاع ملی

وسه فرزند شهيد حججي بر تابوت پدر

بخشي از اشعار مداحي صادق آهنگران براي شهيد حججي
غم محسن به سينه هامان بود/ بدنش در ميان ميدان بود
تا كه ناگاه اين خبر آمد/ كه پرستويم از سفر آمد
دل فرزند و همسرش روشن/ همچنين چشم رهبرش روشن
پسري كه افتخار ايران است/ وارث خون شرزه شيران است
خودش آمد ولي سرش هيهات/ آه، سخت است باورش، هيهات
اين جوان هاي نسل امروزند/ كه اينچنين از فراق مي سوزند
مسير ميدان فردوسي تا امام حسين موقتاً (ع) مسدود شد

به دنبال حضور چشمگير مردم در مراسم تشييع پيكر شهيد حججي،خيابان انقلاب حدفاصل ميدان فردوسي تا ميدان امام حسين (ع) براي خودروها و وسائل نقليه مسدود شد.

خودروي حامل پيكر شهيد حججي به حركت در آمد

خودروي حامل پيكر شهيد حججي از ميدان امام حسين عليه السلام در ميان استقبال سيل جمعيت به حركت در آمد.

بناست اين خودرو از خيابان 17 شهريور به سمت ميدان شهدا و ميدان خراسان حركت كند.

گزارش هاي رسيده از حاضران در مراسم حاكي از آن است كه اين مسير و حتي ميدان شهدا از ساعاتي قبل مملو از جمعيت پرشور و عاشق شهادت است.

سرودخواني زنده نوجوانان گروه سرود قدر در مراسم تشييع شهيد حججي
گروه سرود قدر متشكل از تعدادي از نوجوان انقلابي كشور به اجراي قطعه محبوب «ز كودكي عاشق اين تبار محترمم» در مراسم تشييع شهيد حججي پرداخت.

فرياد لبيك يا زينب مردم حاضر در مراسم تشييع شهيد حججي
همزمان با افزايش جمعيت و درخواست مجري مراسم فرياد لبيك يا حسين و لبيك يا زينب ميدان امام حسين و خيابان هاي اطراف را لرزاند.

سخنراني حجت الاسلام پناهيان/ قيام امروز مردم براي شهدا نشان دهنده رشد جامعه ايران است/ به سر شهيد حججي قسم سر يك يك سردمداران رژيم صهيونيستي را جدا خواهيم كرد

سخنراني حجت الاسلام عليرضا پناهيان در مراسم تشييع شهيد حججي آغاز شد.

حجت الاسلام پناهيان گفت: اين افتخار براي سپاه است كه اين جوان جهادگر آرزو داشته است در سپاه حضور يابد. او بعد از حضور در سپاه معنويت خود را حفظ مي كند تا به اينجا برسد.

وي افزود: امروز مي بينيم افرادي كه حتي غير انقلابي هستند سر تعظيم بر مقام اين شهيد فرود آوردند.

پناهيان گفت: ملتي كه چنين جواناني دارد شكست نخواهد خورد.

وي اضافه كرد: قيام امروز مردم براي شهدا نشان دهنده رشد جامعه ايران است.

اين واعظ در سخناني غيورمردانه خطاب به سردمداران رژيم صهيونيستي گفت: به سر شهيد حججي قسم، سر يك يك شما را از بدن جدا مي كنيم.

پخش صداي شهيد حججي در مراسم
صحبتهاي شهيد حججي براي فرزندش در مراسم پخش شد و حال و هواي ويژه اي در مراسم تشييع ايجاد كرد.

حضور جانبازان در مراسم تشييع پيكر شهيد حججي جانبازان 8 سال دفاع مقدس در مراسم تشييع پيكر شهيد حججي حضور يافتند.

توزيع برگه هاي صلوات براي تعجيل در فرج امام زمان(عج) دانشجويان در مراسم تشييع پيكر شهيد حججي برگه هايي را به عنوان ختم صلوات براي ظهور امام زمان(عج) در ميان مردم پخش كردند.

جلسه مجلس شوراي اسلامي تعطيل شد/ نمايندگان به تشييع شهيد حججي مي روند

جلسه علني مجلس شوراي اسلامي براي حضور نمايندگان در مراسم تشييع شهيد حججي از سوي رئيس مجلس تعطيل اعلام شد. پس از آنكه جلسه علني مجلس شوراي اسلامي از ساعت 9 صبح امروز و با پايان يافتن نشست غيرعلني نمايندگان با حضور شمخاني آغاز شده بود، دقايقي پيش با اعلام رئيس مجلس شوراي اسلامي نشست علني مجلس پايان يافت و نمايندگان براي تشييع شهيد مدافع حرم محسن حججي عازم مراسم شدند.

به گفته رئيس مجلس شوراي اسلامي، نشست علني بعدي مجلس ساعت 8 صبح روز سه شنبه (11 مهرماه) برگزار مي شود.

حضور گسترده مردم و مسئولان در مراسم شهيد حججي

خانواده معظم شهدا، مسئولان بلندپايه كشوري و لشكري و اقشار مختلف مردم تهران و شهرهاي اطراف در اين مراسم حضور دارند.

آيت الله آملي لاريجاني رئيس قوه قضائيه، محسن رضايي دبير مجمع تشخيص مصلحت نظام، سردار پاكپور فرمانده نيروي زميني سپاه، علي اكبر ناطق نوري، محسني اژه اي سخنگوي قوه قضائيه، محمدحسن ابوترابي فرد، شهيدي محلاتي رئيس بنياد شهيد، سردار جلالي رئيس سازمان پدافند غيرعامل از جمله مسئولين حاضر در اين مراسم هستند.

ورود پيكر شهيدحججي به ميدان امام حسين(ع)

پيكر شهيد حججي براي آغاز مراسم وارد ميدان امام حسين شد.

حضور رهبرانقلاب در كنار پيكر مطهر شهيد حججي

دقايقي پس از سحرگاه امروز، حضرت آيت الله خامنه اي به مسجد امام حسين واقع در ميدان امام حسين عليه السلام تهران رفتند و براي لحظاتي در كنار پيكر مطهر #شهيد_محسن_حججي حضور يافته و ضمن قرائت فاتحه، براي اين مدافع حرم اهل بيت عليهم السلام ارزوي علو درجات كردند.

همچنين، ايشان دقايقي با خانواده ي اين شهيد عزيز به ديدار و گفت وگو پرداخته و از مجاهدت آنان تقدير و تشكر كرده و برايشان صبر و اجر از درگاه الهي آرزو نمودند.

حضور گسترده مردم و مسئولان در ميدان امام حسين برای تشییع پیکر شهید حججی