خروش یکپارچۀ ملت علیه آمریکا و در حمایت از سپاه | پایگاه اطلاع رسانی دانشگاه و پژوهشگاه عالی دفاع ملی و تحقیقات راهبردی

خروش یکپارچۀ ملت علیه آمریکا و در حمایت از سپاه

ملت شریف تهران پس از اقامۀ نماز جمعه در تظاهراتی خشم و نفرت خود را از اقدام ننگین آمریکا در تروریستی نامیدن سپاه فریاد کردند.

مردم غیور تهران روز جمعه (۲۳ فرودین 13۹۸) بعد از اقامۀ نماز جمعه، در یک راهپیمایی اقدام نابخردانه و غیرقانونی رئیس‌جمهور منفور رژیم مستکبر آمریکا، در تروریستی خواندن سپاه پاسداران انقلاب اسلامی را محکوم کردند. این مراسم در تهران، از همۀ در‌های دانشگاه تهران به سمت میدان انقلاب برگزار شد.

قطعنامۀ پایانی راهپیمایی سراسری حمایت مردمی از سپاه

همچنین میلیون‌ها نفر از مردم ایران اسلامی در راهپیمایی سراسری، با قرائت قطعنامه‌ای حمایت و همدلی خود را با سپاه پاسداران انقلاب اسلامی اعلام کردند. متن قطعنامه به این شرح است:

«وَأَعِدّوا لَهُم مَا استَطَعتُم مِن قُوَّةٍ وَمِن رِباطِ الخَیلِ تُرهِبونَ بِهِ عَدُوَّ اللَّهِ وَعَدُوَّکُم»

(سورۀ مبارکۀ انفال - آیۀ ۶۰)

درود خدا و سلام خالصانه ملت ایران به سبزپوشان همیشه در صحنه سپاه پاسداران انقلاب اسلامی، این یاوران دیروز امام راحل و امروز مقام عظمای ولایت، انقلاب اسلامی و مردم ایران که با بصیرت عمارگونه و تلاش مجاهدانه خود، معادلات دشمن مکّار و حیله گر را برهم زده و ترامپ شیطان صفت و ابله و تفاله‌های استکبار را عصبانی کرده‌اند. اقتدار و تأثیرگذاری سپاه در صیانت و پاسداری از انقلاب اسلامی و امنیت کشور و نقش آفرینی سربازان امام المسلمین در عرصه‌های بین‌الملل و تحولات منطقه‌ای، دشمنان قسم‌خورده اسلام و این مرز و بوم را به استیصال و درماندگی کشانده و سردمداران تروریست‌پرور طاغوت اعظم، آمریکای خبیث این شیطان بزرگ و مصداق بارز استکبار با لابی‌گری صهیونیست‌ها در اقدامی سخیف و رذیلانه، سپاه پاسداران مقتدر انقلاب اسلامی را در فهرست سازمان‌های تروریستی خارجی قرار داد؛ اقدام نابخردانه‌ای که واکنش کوبندۀ قاطبۀ مردم شریف، تمامی گروه‌ها و مقامات ایران اسلامی و اغلب کشور‌های جهان را در پی داشت.

اینک ما شرکت‌کنندگان در راهپیمایی ضدآمریکایی-صهیونیستی با فریاد رسا و ندای ملکوتی «الله اکبر - خامنه‌ای رهبر» و شعار کوبندۀ «مرگ بر آمریکا - مرگ بر اسرائیل» اعلام می‌داریم:

1. سپاه عزت‌آفرین پاسداران مولود انقلاب اسلامی، برخاسته از متن مردم و مؤلفه قدرت نظام با کارنامۀ درخشان ۴۰ ساله است که با استعانت از خداوند قادر متعال و جانفشانی در تمامی عرصه‌های مقابلۀ مقتدرانه با توطئه معاندین و شکست مفتضحانۀ تروریست‌های تحت حمایت آمریکای خبیث، هشت سال دفاع مقدس، برخورد با ضدانقلاب مزدور استکبار، دفاع جانانه از حریم حرم، سازندگی و خدمتگزاری بی‌منت و فداکارانه در خدمت اسلام و مسلمین بوده و اوراق زرّینی را بر کتاب قطور افتخارات این نهاد مردمی افزوده است؛ لذا تمامی ملّت ۸۰ میلیونی ایران خود را سپاهی قلمداد و هر نوع اقدام علیه سپاه را اقدام علیه مردم و منافع ملی دانسته و شدیداً محکوم می‌نماید.
  2. سردمداران کفرپیشۀ شیطان بزرگ آمریکا با کارنامۀ سیاه و جنایت‌های ضدبشری از جمله قتل و عام مردم مظلوم یمن، نیجریه، بحرین، فلسطین، افغانستان، سوریه و عراق را مصداق اَتَمِّ تروریست دولتی و تروریست‌پروری دانسته و اتخاذ تدابیر انقلابی قوای مقننه، مجریه و قضائیه و دیگر مسئولین نظام برای مقابلۀ همه‌جانبه با این دشمن بشریّت و اذناب ذبون و ذلّت‌پیشه آن از جمله رژیم جعلی و خون آشام صهیونیستی و آل سعود خائن را خواهانیم.
  3. دلیل وحشت رژیم کودک‌کش صهیونیستی و عصبانیت ترامپ ابله از سپاه پاسداران همانا اقتدار، شکست ناپذیری و تأثیرگذاری این سربازان دلاور و جان‌برکف اسلام در منطقه می‌باشد؛ بنابراین افزایش بیش از پیش قدرت بازدارندگی نظام با استفاده از همۀ ظرفیت‌ها و تقویت توانمندی و پشتیبانی پیشرفت‌های تسلیحاتی نیرو‌های مسلح اعم از سپاه، ارتش و نیروی انتظامی را مطالبۀ جدّی ملّت از مسئولین دانسته و تحقق آن را خواهانیم.
  4. تداوم حمایت همه‌جانبه از کشور‌ها و ملّت‌های تحت ستم قدرت‌های شیطانی استکباری-صهیونیستی را وظیفۀ دینی، انقلابی و انسانی خود قلمداد و با هشدار قاطع نسبت به ماجراجویی‌های اخیر آمریکا و ولد نامشروع نظام سلطه، رژیم جعلی و غاصب صهیونیستی، تمامیت ارضی فلسطین از جمله قدس شریف و جولان متعلق به سوریه را پارۀ تن امّت اسلامی و جدایی‌ناپذیر دانسته و هر نوع اقدام دشمنان اسلام و مسلمین در این رابطه را غیرقانونی، مغایر موازین بین المللی و محکوم به شکست قطعی می‌دانیم.
  5. بیانیۀ مهم «گام دوم انقلاب» سند بی‌نظیر در اختیار متفکّران و اندیشمندان برای پیشبرد اهداف انقلاب اسلامی در عرصه‌های مختلف ۴۰ سالۀ دوم انقلاب اسلامی می‌باشد که اقدام جهادی آحاد مردم و مسئولین نظام برای تبیین واقع‌بینانه و عملیاتی نمودن آن و جامۀ عمل پوشاندن به رونق واقعی تولید به عنوان شعار سال جاری را مصرّانه خواهانیم.

والسلام علیکم و رحمه الله و برکاته

۲۳ فروردین ۱۳۹۸