دبیرکل استقلال مصر در همایش"هندسه قدرت جهانی" تاکید کرد : ایران بهترین مدل برای بی نیازی از استکبار در هندسه جدید جهانی است | پایگاه اطلاع رسانی دانشگاه عالی دفاع ملی

دبیرکل استقلال مصر در همایش"هندسه قدرت جهانی" تاکید کرد
ایران بهترین مدل برای بی نیازی از استکبار در هندسه جدید جهانی است
دبیرکل استقلال مصر گفت: ایران بهترین مدل برای بی نیازی از استکبار در هندسه جدید جهانی بوده و امروزبا فداکاری های رهبری ایران یک نظام اسلامی شکل گرفته است.
به گزارش روابط عمومی همایش بین المللی نقش دنیای اسلام در هندسه قدرت جهانی، مجدی احمد حسین دبیرکل استقلال مصر در مرکز همایش های صدا و سیما اظهار کرد: تمرکز روی بیداری اسلامی کافی است تا ملت های اسلامی از یورش استکبار در امان بمانند و از همین حیث ما باید تلاش کنیم در جامعه نوین جهانی جایگاهی داشته باشیم.
وی افزود: با فداکاری های رهبری ایران یک نظام اسلامی شکل گرفته است که در بسیاری از تحولات نقش اساسی دارد و نظام کنونی جهان به قهقرا رفته و ما همین طور نزدیک به ورشکستگی کامل آمریکا هستیم.
دبیرکل استقلال مصر گفت: اما متاسفانه روند رو به شکست آمریکا از دید سران کشورهای عربی پنهان مانده و آنها حتی نمی دانند آمریکا بدهکارترین کشور دنیا است.
احمدحسین تاکید کرد: امریکا حتی از نظر نظامی نیز دچار کسری بودجه شده و این وجه ایی که پشت قدرت نظامی خود پنهان کرده کاملا شکست خورده است، شکست های آمریکا در افغانستان و عراق به خوبی گواه این مدعاست.
وی با ارائه چند مدل برای بی نیازی از دنیای استکبار و غرب گفت: یکی از توصیه های امام این بود که شما برای معالجه به خارج نروید اگر خواستید طب را بیاموزید و قدرت کسب کنید به توانمندی های داخلی خود توجه کنید و اینگونه ایران هم اکنون در تولید بسیاری از داروها به صورت خودکفا عمل می کند اعتمادی که به پزشکان ایرانی وجود دارد حتی به پزشکان مصری و فرانسوی وجود ندارد.
احمد حسین اظهار کرد: کشوری که به دنبال استقلال باشد می تواند با کمک خدا و پی گیری متخصصان داخلی به تولید و خودکفایی برسد حتی اگر در ابتدای کار دست به مونتاژکاری بدهد.
وی ادامه داد: اگر همه کشورهایی که در آنها بیداری اسلامی برپا شده به سبک ایران به پیش می رفتند و با ایران متحد می شدند می توانستند آمریکا را از منطقه به صورت کامل اخراج کنند اما متاسفانه چنین نشد و آمریکا با استفاده از ضعف این دولت ها و تفرقه افکنی به دنبال اجرای سیاست های خود می باشد.
دبیرکل استقلال مصر گفت: آنها با وارد کردن استعمار فرهنگی و رواج مصرف گرایی در کشورهای مسلمان به دنبال تسلط خود می باشند آنها هر روز تکنولوژیهای جدید مانند موبایل و سیستم های ارتباطاتی را وارد کرده و جوانان کشورهای مسلمان را به این لوازم محتاج می کنند. اکنون که مسکو در بحران سوریه و اکراین روبه رو شده است ما از خدا می خواهیم که به سیاست های روسیه در این قبال کمک کند و آمریکا از بین برود، آنها در آمریکا و عراق دست به کشتار غیرنظامیان زده و هیچ کس از آنها بازخواست نمی کند.
گفتنی است همایش بین المللی نقش دنیای اسلام در هندسه قدرت جهانی با حضور جمعی از نخبگان اندیشمندان، رهبران و متفکران جهان اسلام از 32 کشور جهان به مدت 2 روز در مرکز همایش های صدا و سیما در حال برگزاری است.