دبیرکل مجمع جهانی اهل بیت(ع) در گفتگو با ستاد خبری همایش : سلطه گران در کشورهای اسلامی مردم را از پیام اصلی اسلام باز می دارند | پایگاه اطلاع رسانی دانشگاه عالی دفاع ملی

دبیرکل مجمع جهانی اهل بیت(ع) در گفتگو با ستاد خبری همایش
سلطه گران در کشورهای اسلامی مردم را از پیام اصلی اسلام باز می دارند
دبیرکل مجمع جهانی اهل بیت(ع) گفت: یکی از مشکلات امروز در جوامع اسلامی این بوده که حکمرانان و سلطه گران مردم را از درک و فهم صحیح از پیام اصلی اسلام باز می دارند.
به گزارش روابط عمومی همایش بین المللی نقش دنیای اسلام در هندسه قدرت جهانی، آیت الله محمدحسن اختری با اشاره به نقش علما و رهبران دینی در مدیریت و هدایت جهان اسلام اظهار کرد: علمای دینی در جوامع اسلامی نقش رهبریت دینی را برعهده دارند به گونه ای که باید برای جامعه های اسلامی تبیین کنند که چه مسیری را طی کرده تا به سرمنزل مقصود و سعادت برسند.
وی افزود: امروز اگر ما از یک قدرت جهانی و بین المللی صحبت می کنیم باید در این مسیر بررسی کنیم که چه توانمندی هایی برای مدیریت و هدایت در اختیار داریم و نیز این توانمندی ها چگونه سبب راهگشایی برای جوامع می شود؛ همه این وظایف برعهده رهبران دینی جهان اسلام گذاشته شده است.
دبیرکل مجمع جهانی اهل بیت(ع) خاطرنشان کرد: در واقع رهبران دینی وظیفه بیانگری و تبیین شیوه ها و دین و شریعتی که از سوی خداوند برای بشر آماده و ارسال شده است، را برعهده دارند.
آیت الله اختری تصریح کرد: پیشنهاد من این است که علما، اندیشمندان و رهبران کشورهای اسلامی زمینه گفتگو در کشورهای خود را ایجاد کنند چراکه امروز یکی از مشکلات جدی در کشورهای اسلامی این بوده که میان ملت ها و حاکمرانان فاصله زیادی وجود دارد؛ امروز قدرت های حاکم بر این کشورها و سلطه گران برای حفظ جایگاه و قدرت خود مجالی نمی دهند که اندیشمندان و رهبران دینی حق و ثواب را برای آن ها بیان کنند.
وی تاکید کرد: این حکمرانان امروز براساس سلسله دستورات و القائاتی که از سوی قدرت های جهانی به آن ها ابلاغ می شود عمل می کنند تا بدین صورت بر سر قدرت باقی بمانند.
دبیرکل مجمع جهانی اهل بیت(ع) در بخش پایانی سخنانش با بیان اینکه فاصله میان حکمرانان و ملت ها سبب عدم درک حقیقت اسلام و استقلال، آزادی و دموکراسی برای مردم این کشورها شده است، گفت: در واقع این حکمرانان و سلطه گران حصاری دور مردم ایجاد کردند؛ به تعبیری دیگر مردم را از درک و فهم صحیح پیام اصلی اسلام باز می دارند و مردم ازینرو در بسیاری از کشورها ناآگاه هستند، در همین راستا علمای دینی وظیفه دارند زمینه آگاهی بخشی مردم در کشورهای اسلامی را فراهم کنند.
گفتنی است همایش بین المللی نقش دنیای اسلام در هندسه قدرت جهانی با حضور جمعی از نخبگان اندیشمندان، رهبران و متفکران جهان اسلام از 32 کشور جهان به مدت 2 روز در مرکز همایش های صدا و سیما در حال برگزاری است.
انتهای پیام/