دبیر کل جنبش حزب الله لبنان؛ شهر قدس قلب آرمان فلسطین و محور آن است. | پایگاه اطلاع رسانی دانشگاه و پژوهشگاه عالی دفاع ملی و تحقیقات راهبردی

سید حسن نصر الله دبیر کل جنبش حزب الله لبنان در سخنرانی خود درباره اقدام ترامپ برای انتقال سفارت رژیم صهیونیستی به شهر اشغالی قدس گفت : قصد دارم درباره خطرهای تصمیم دونالد ترامپ رئیس جمهور آمریکا مبنی بر اعلام شهر اشغالی قدس به عنوان پایتخت رژیم اشغالگر سخن بگویم. احساس می کنیم که در برابر اعلامیه بالفور جدیدی قرار داریم. اسرائیل و رهبران اسرائیلی به قوانین، معاهدات و توافقنامه های بین المللی احترام نمی گذارند و برای آنچه جامعه بین الملل نامیده می شود ارزشی قائل نیستند.

دبیر کل حزب الله لبنان تاکید کرد: آگاهی از خطرهای تصمیم آمریکا نقطه عطفی برای همگان است تا مسئولیت خود را در برابر آن درک کنند و از خود واکنش نشان دهند. در روزهای آینده صداهایی از برخی عربها خواهیم شنید که تلاش می کنند خطرهای تصمیم ترامپ درمورد شهر اشغالی قدس را کم اهمیت جلوه دهند. موضع پیشین آمریکا مانع از سیطره مطلق اسرائیل بر شهر اشغالی قدس بود اما موضع جدید باعث این سیطره مطلق خواهد شد و خطر تصمیم ترامپ از این بابت است. با موضع جدید آمریکا درباره شهر اشغالی قدس، سرنوشت ساکنان فلسطینی قدس و داراییهای آنان چه خواهد شد؟

سید حسن نصرالله افزود: با تصمیم جدید آمریکا، به زودی شاهد شهرک سازی گسترده، سریع و بی حد و مرز اسرائیلی ها در شهر اشغالی قدس خواهیم بود. طبق تصمیم جدید ترامپ سیطره بر مقدسات اسلامی و مسیحی در شهر اشغالی قدس برای اسرائیل خواهد بود. شهر قدس قلب آرمان فلسطین و محور آن است. تصمیم ترامپ به معنای پایان یافتن قضیه فلسطین از نظر آمریکا است و این دیدگاه کسانی است که به مذاکرات اعتقاد دارند. با تصمیم جدید ترامپ و گستاخی به شهر اشغالی قدس، سرنوشت جولان اشغالی، مزارع اشغالی شبعا و کرانه باختری چه خواهد شد؟

دبیر کل جنبش حزب الله گفت: سکوت در برابر تصمیم ترامپ خطرات بسیاری در پی خواهد داشت که بارزترین آنها این است که آمریکا از این پس ، هر کاری را در کشورهای عربی برای خود مجاز خواهد دانست. همپیمانان عربی و اسلامی آمریکا از نظر مقامات آمریکایی هیچ ارزشی ندارند. تصمیم ترامپ توهین بزرگ و بسیار خطرناک هم به کشورهای عربی، هم به جهان اسلام و هم به جامعه بین الملل است. ما در برابر تجاوز آشکار آمریکا به شهر قدس، ساکنان، مقدسات و هویت فرهنگی آن قرار داریم. آمریکا و رژیم صهیونیستی باید محکومیت و مخالفت با تصمیم جدید ترامپ را در سراسر کشورهای عربی و اسلامی بشنوند.جهان محکوم به قانون جنگل و محکوم به هوا و هوسهای مردی است که ساکن کاخ سفید است. شایسته و ضروری است که همه انجمن ها و نهادهای عربی و اسلامی با صدور بیانیه هایی تصمیم ترامپ را درباره شهر اشغالی قدس محکوم کنند.از همه دعوت می کنم که در حمایت از شهر اشغالی قدس و مخالفت با تصمیم ترامپ درمورد آن، تجمع و تظاهرات برگزار کنند.مردم فلسطین در خط مقدم دفاع از شهر اشغالی قدس و آرمان فلسطین قرار دارند.

دبیرکل جنبش حزب الله لبنان تاکید کرد: از همه می خواهم که هر نوع تماس پنهانی و آشکار را با اسرائیل متوقف کنند. باید به سفیران آمریکایی اعلام کرد تصمیم ترامپ درمورد شهر اشغالی قدس، منطقه را در برابر وضع خطرناکی قرار می دهد که نتایج آن مشخص نیست.  باید کشورهای عربی و اسلامی قطعنامه الزام آوری تصویب و در آن قدس را پایتخت همیشگی فلسطین و غیر قابل مذاکره اعلام کنند. باید به جهاد مردم فلسطین و شجاعت آنان درود فرستاد و همیشه کنار آنان ایستاد.
ما امتی هستیم که می تواند تهدید را به فرصت تبدیل کند. ما می توانیم صحنه را به گونه ای تغییر دهیم که به پیروزی برای امت مسلمان منجر شود و این نیازمند عزم و اراده است.

دبیر کل جنبش حزب الله لبنان؛ شهر قدس قلب آرمان فلسطین و محور آن است.