در حوزۀ دفاعی به اوجِ فناوری رسیده‌‌ایم | پایگاه اطلاع رسانی دانشگاه و پژوهشگاه عالی دفاع ملی و تحقیقات راهبردی

در حوزۀ دفاعی به اوجِ فناوری رسیده‌‌ایم

سردار سرتیپ پاسدار «امیرعلی حاجی‌زاده»، فرمانده نیرویِ هوافضای سپاه روز چهارشنبه (6 آذر 1398) در همایشِ امنیت و اقتدار که به مناسبتِ هفتۀ بسیج در مسجدِ مدرسه علمیه معصومیه در قم برگزار شد، ضدِ حملۀ اقتصادی ایران به دشمنان را عمل به اقتصادِ مقاومتی، نگاه به ظرفیت‌هایِ داخلی و اعتماد به جوانانِ کشور عنوان و تصریح کرد: «تنها راهکار برون رفت از مشکلاتِ اقتصادی و تحریم‌هایِ ظالمانۀ دشمنان تکیه به توان داخلی و اجرایِ دقیق فرامین رهبرِ معظم انقلاب اسلامی است.»

وی با بیان اینکه از ابتدایِ امسال (سال 1398) رجزخوانی‌های آمریکا شدت گرفت و جان بولتون حملۀ نظامی و اعزام ناو هواپیمابر به خلیج‌ فارس را مطرح کرد، گفت: «این اصطلاح آمریکایی‌ها که همۀ گزینه‌ها روی میز است به این معناست که آن‌ها از تمامِ ظرفیت‌ها و امکاناتِ خود برایِ دشمنی و ضربه زدن به ایران اسلامی استفاده می‌کنند.»

فرمانده نیروی هوافضای سپاه در ادامه‌، تحریمِ اقتصادی آمریکا را همراه با چاشنیِ جنگ روانی توصیف و خاطرنشان کرد: «با تدابیر رهبرِ معظم انقلاب اسلامی، از ابتدایِ امسال مقاومتِ فعال به عنوانِ سیاستِ اساسی کشور قرار گرفت و برمبنایِ همین مقاومتِ فعال دشمنانِ ملت ایران در بسیاری از زمینه‌ها دچار انفعال شدند.»

وی افزود: «بر مبنایِ همین مقاومت فعال، پهپاد و کشتی‌هایِ نفتکش آن‌ها به محض نزدیکی به آب‌های سرزمینی ایران منهدم و یا توقیف شدند.»

سردار حاجی‌زاده با بیان اینکه تمامِ اقدامات آمریکا در عرصۀ تحریم اقتصادی به انتهای کار رسیده‌است، گفت: «اسلحۀ تحریم خالی از فشنگ می‌باشد، زمان ضدِ حملۀ اقتصادی ایران در برابرِ تحریم‌هایِ اقتصادیِ آمریکا فرا رسیده‌است.»

فرمانده نیروی هوافضای سپاه با تأکید بر اینکه ایران اسلامی امروز در حوزۀ دفاعی به اوجِ فناوری رسیده‌ است، تصریح کرد: «در عرصۀ فناوریِ دفاعی به دلیلِ داخلی سازی و بومی کردنِ صنعت، اگر دور تا دورِ ایران دیوار هم کشیده شود اختلالی در پیشرفت‌‎هایِ نظامی ما وارد نمی‌شود.»

سردار حاجی‌زاده در ادامه اظهار داشت: «علت اینکه سپاه در حوزۀ فناوری و صنعتِ دفاعی پیشرفت کرده و به استقلال رسیده است به این خاطر است که سپاه منویاتِ فرماندهیِ معظم کل قوا را در خصوصِ صنعت موشکی و فناوری‌هایِ دفاعی دقیقاً پیگیری کرده‌است.»

وی خاطرنشان کرد: «پیشرفت و دقتِ موشک‌هایِ نقطه‌زن سپاه پاسداران انقلاب اسلامی به دلیلِ اولویت قراردادن قدرت و دقتِ موشک‌ها پس از توصیۀ رهبر معظم انقلاب اسلامی بود.» فرمانده نیرویِ هوافضای سپاه پیچیدگیِ سامانه‌هایِ پدافندی را ده‌ها برابر بیشتر از سامانه‌هایِ موشکی عنوان و تصریح کرد: «در پیِ توصیۀ رهبری معظم انقلاب نهضتِ داخلی‌سازی سامانه‌های پدافندی به پیشرفت‌های چشمگیری دست یافته است.»

سردار حاجی زاده در ادامه اظهار داشت: «آنچه در عرصۀ بین‌الملل برای یک ملت احترام می‌آورد اقتدار و قدرت است، خضوع و خشوع در عرصۀ بین‌الملل احترامی برایِ یک کشور به وجود نمی‌آورد.» وی بیان داشت: «ایران اسلامی نقش مهمی در صادراتِ امنیت به کشورهایِ همسایه مانندِ عراق و سوریه داشته که نشان از کارآمدیِ بخش دفاعی جمهوری اسلامی است، این موفقیت‌ها باید به تمام عرصه‌هایِ کشور تعمیم یابد.»

سردارحاجی زاده با بیان اینکه انقلاب اسلامی در ۴۰ سال اخیر به دشمنی‌هایِ استکبار با محوریتِ آمریکا عادت کرده است، تأکید کرد: «آمریکا مانند گرگ گرسنه‌ای که در کمینِ طعمه‌ای باشد دورِ ایران خیمه زده است،‌ اما به‌رغمِ تمامیِ توطئه‌ها شاهد بودیم که ملتِ ایران با بصیرت، ولایت مداری و آگاهی، فتنۀ اخیر را بی اثر کرد.»

منبع خبر: پایگاه خبری سپاه پاسداران انقلاب اسلامی

در حوزۀ دفاعی به اوجِ فناوری رسیده‌‌ایم