در مراسم اختتامیه همایش "هندسه قدرت جهانی" : برترین های همایش هندسه قدرت جهانی تجلیل شدند | پایگاه اطلاع رسانی دانشگاه عالی دفاع ملی

در مراسم اختتامیه همایش "هندسه قدرت جهانی"
برترین های همایش هندسه قدرت جهانی تجلیل شدند
برترین همایش بین المللی نقش دنیای اسلام در هندسه قدرت جهانی در مراسم اختتامیه این همایش تجلیل شدند.
به گزارش روابط عمومی همایش بین المللی نقش دنیای اسلام در هندسه قدرت جهانی، مراسم اختتامیه این همایش در مرکز همایش های صدا و سیما برگزار که در انتهای این مراسم از برترین های همایش تجلیل شد.
علیرضا صدرا از دانشگاه تهران،رضا امیری مقدم دانشگاه عالی دفاع ملی، غلامعلی چگینی زاده دانشگاه علامه، فواد ایزدی از دانشگاه تهران و سید جلال دهقانی فیروز آبادی از دانشگاه علامه به عنوان نویسندگان مقالات برگزیده تجلیل شدند.
همچنین در اختتامیه این همایش از دبیران و مقالات برگزیده نشست های تخصصی 6گانه همایش تقدیر شد.
گفتنی است ستاد خبری همایش بین المللی نقش دنیای اسلام در هندسه قدرت جهانی از سوی دبیرخانه همایش مورد تقدیر قرار گرفت.
شایان ذکر است که همایش بین المللی نقش دنیای اسلام در هندسه قدرت جهانی دقایقی پیش در مرکز همایش های صدا و سیما به طور رسمی به کار خود پایان داد.
نویسندگان مقالات برگزیده دکتر سید جلال دهقانی فیروز آبادی از دانشگاه علامه
دکتر علیرضا صدرا از دانشگاه تهران
رضا امیری مقدم دانشگاه عالی دفاع ملی
غلامعلی چگینی زاده دانشگاه علامه
فواد ایزدی از دانشگاه تهران
نویسندگان مقالات برگزیده در نشست های تخصصی 6 گانه
دبیران علمی نشست های تخصصی 6گانه
از دست اندرکاران ای همایش از جمله متقی دبیر علمی همایش
قادر پناه رئیس کمیته همایش
شمس دولت آبادی رئیس کمیته علمی همایش
حسن شیرازی رئیس کارگروه هماهنگی نشست های تخصصی
حسین عصاریان نژاد تقدیر شد.
محمد امین ایمانجانی دبیر ستاد خبری همایش نقش دنیای اسلام در هندسه قدرت جهانی