دستگاهِ سانتریفیوژِ دور بالا، ارزان‌تر از نمونۀ خارجی ساخته شد | پایگاه اطلاع رسانی دانشگاه و پژوهشگاه عالی دفاع ملی و تحقیقات راهبردی

دستگاهِ سانتریفیوژِ دور بالا، ارزان‌تر از نمونۀ خارجی ساخته شد

دستگاه سانتریفیوژ دور بالا، دستگاهی است که برایِ جدا کردن عناصر از مایعات به کار می‌رود و یک شرکت دانش بنیان، این محصول را با یک ششمِ قیمتِ مشابه خارجی تولید کرده است.

دکتر «عبدالمحمود همایون»، مدیر عاملِ شرکتِ دانش بنیانِ تولید کنندۀ لوله‌هایِ خون‌گیری وکیوم گفت: «این محصول در رشته‌هایِ مختلفی مانند پزشکی و صنعت نفت کاربرد دارد، نمونۀ وارداتی با ویژگی‌هایِ فنیِ مشابه، رقمی بین ۲۰ تا ۳۰ هزار دلار قیمت دارد، متخصصانِ شرکت موفق شدند با بهایِ بسیار کمتر از نمونۀ مشابه خارجی، آن را تولید کنند.»

وی عنوان کرد: «لوله‌های خون‌گیریِ تحت خلاء یا خون‌گیریِ وکیوم، دیگر محصولِ شاخصِ این شرکت است که برای خون‌گیری از انسان و حیوان به کار می‌رود. این محصول دارایِ فناوری نسبتاً پیشرفته‌ای است و جایگزین مناسبی برای خون‌گیری به روش‌هایِ معمول قدیمی است. این دستگاه مزایایِ قابل توجهی برای بیمار و پرسنلِ درمان ایجاد می‌کند که از جملۀ آن می‌توان کاهش ریسکِ ابتلایِ پرسنل درمانی به بیماری‌ها را نام برد.»

وی از مزیت‌هایِ رقابتی این محصول گفت و ادامه داد: «این دستگاه با یک ششمِ قیمتِ محصول خارجی تولید می‌شود. در حال حاضر نزدیک به ۵۰ درصد از نیاز کشور، به این محصول را تأمین می‌کنیم و در تلاش هستیم که سهمِ شرکت از بازار را افزایش دهیم.»

دکتر همایون افزود: «تاکنون به کشورهایِ متعددی از جمله عراق و افغانستان صادرات داشته‌ایم و امیدوار هستیم بتوانیم دامنۀ صادراتیِ شرکت را تا کشورهایِ سوریه و آذربایجان نیز گسترش دهیم.»

منبع خبر: خبرگزاری مهر

دستگاهِ سانتریفیوژِ دور بالا، ارزان‌تر از نمونۀ خارجی ساخته شد