دستیابی ایران به دانش کوانتوم | پایگاه اطلاع رسانی دانشگاه و پژوهشگاه عالی دفاع ملی و تحقیقات راهبردی

دستیابی ایران به دانش کوانتوم

ایران به‌عنوان نخستین کشور جهان اسلام، به دانش تکنولوژی کوانتوم دست یافت.

دستیار ویژۀ رئیس سازمان انرژی اتمی کشور در حاشیۀ افتتاح چهل و سومین نمایشگاه تخصصی دستاوردهای صنعت هسته‌ای جمهوری اسلامی ایران در دانشگاه ارومیه گفت: «بر اساس اعلام دانشمندان سازمان انرژی اتمی کشور، با خودباوری متخصصان داخلی و کار جهادی در این سازمان جمهوری اسلامی ایران به دانش تکنولوژی کوانتوم دست یافته است.» وی همچنین تصریح کرد: «ایران به‌عنوان نخستین کشور جهان اسلام، به دانش تکنولوژی کوانتوم دست یافته است و در 20 فروردین سال آینده (1398) از دستاوردهای دانشمندان این حوزه رونمایی خواهد شد.»

زارعان افزود: «دستیابی ایران به دانش تکنولوژی کوانتوم انقلابی بزرگ در عرصۀ فناوری است و از این پس در حوزۀ ارتباطات کوانتومی، محاسبات کوانتومی، شبیه‌سازهای کوانتومی و حسگرهای کوانتومی حرف‌های زیادی برای گفتن خواهیم داشت.» او تصریح کرد: «جمهوری اسلامی ایران در دستیابی به این تکنولوژی در بین کشورهای اسلامی پیشتاز است و در این حوزه از علم فاصلۀ چندانی با غرب نداریم.»

زارعان تأکید کرد: «با ورود برخی کشورها به این عرصه در سال 2015 به‌دنبال انحصار طلبی و جلوگیری از ورود کشورهای دیگر از جمله جمهوری اسلامی ایران به این حوزه بودند که با اعتماد به نفس، خودباوری و تلاش جهادی دانشمندان سازمان انرژی اتمی ایران این انحصار نیز شکست و کشورمان وارد این حوزه شد.» وی افزود: «بیستم فروردین سال آینده (1398) همزمان با روز ملی انرژی هسته‌ای از دستاوردهای دانشمندان جمهوری اسلامی ایران در دانش تکنولوژی کوانتوم و ده‌ها دستاورد دیگر رونمایی خواهد شد.»

منبع خبر: شبکۀ خبر

دستیابی ایران به دانش کوانتوم