دشمن به دنبال راه انداختن جنگ نیابتی در داخل ایران است | پایگاه اطلاع رسانی دانشگاه عالی دفاع ملی

به گزارش خبرنگار دفاعی امنیتی دفاع پرس، سرلشکر پاسدار مصطفی ایزدی  در مراسم گرامی‌داشت شهیدان کاوه و کاظمی اظهار داشت: شهدای ما بر عهد و پیمانی که با خدای خود بسته بودند استوار ایستادند و به سعادت ابدی رسیدند.

وی افزود: شرایط امروز جامعه نسبت به دوران دفاع مقدس بسیار متفاوت است؛ زیرا امروز دشمن ما جهان اسلام را هدف قرار داده و کشورهای اسلامی را یکی پس از دیگری تخریب می‌کنند.

سردار ایزدی اضافه کرد: علاوه بر این جنگ نیابتی راه انداخته‌اند و جنگ مذهب علیه مذهب را توسعه می‌دهند و حتی به دنبال آن هستند تا جنگ نیابتی را در داخل کشورمان نیز راه بیاندازند.

وی با بیان اینکه این موضوعی است که دولتمردان آمریکا صراحتاً به آن اذعان می‌کنند، بیان کرد: نظام جمهوری اسلامی یک فرصت عالی در اختیار ماست؛ تا بتوانیم به پیشرفت‌های بسیاری دست یابیم. البته این زمانی به‌طور کامل محقق می‌شود که فرصت‌ها را از دست ندهیم.

معاون اشراف و امور راهبردی فرماندهی معظم کل قوا در ادامه با بیان اینکه شهیدان بروجردی، کاوه و کاظمی واقعاً بعثت درونی را در خود ایجاد کرده بودند، گفت: 25 سال است به دنبال آن هستند تا بلکه بتوانند سریال شهید بروجردی تولید شود؛ اما  نمی‌شود؛ چرا که شهید بروجردی زمانی هم که در قید حیات بود، مصاحبه‌ای انجام نمی‌داد.

دشمن به دنبال راه انداختن جنگ نیابتی در داخل ایران است