دقایقی پیش صورت گرفت: ورود علی لاریجانی در همایش نقش دنیای اسلام در هندسه قدرت جهانی | پایگاه اطلاع رسانی دانشگاه عالی دفاع ملی

دقایقی پیش صورت گرفت:
ورود علی لاریجانی در همایش نقش دنیای اسلام در هندسه قدرت جهانی
علی لاریجانی رئیس مجلس شورای اسلامی دقایقی پیش در همایش نقش دنیای اسلام در هندسه قدرت جهانی حضور یافت.
به گزارش روابط عمومی همایش بین المللی نقش دنیای اسلام در هندسه
قدرت جهانی، همایش نقش دنیای اسلام در هندسه قدرت جهانی دقایقی پیش با حضور علی اکبر ولایتی دبیر مجمع جهانی بیداری اسلامی و رئیس شورای سیاست گذاری این همایش، ابراهیم حسن بیگی رئیس دانشگاه دفاع ملی، ابراهیم جعفری عضو شورای مجمع جهانی اهل بیت و جمعی از نخبگان و اندیشمندان جهان اسلام از 32 کشور مسلمان آغاز به کار کرد.
علی لاریجانی رئیس مجلس شورای اسلامی دقایقی پیش در این همایش حضور یافت.
گفتنی است همایش بین المللی نقش دنیای اسلام در هندسه قدرت جهانی با حضور جمعی از نخبگان اندیشمندان، رهبران و متفکران جهان اسلام از 32 کشور جهان به مدت 2 روز در مرکز همایش های صدا و سیما در حال برگزاری است.