دومین همایش پیشرانه‌های دریایی برگزار شد | پایگاه اطلاع رسانی دانشگاه و پژوهشگاه عالی دفاع ملی و تحقیقات راهبردی

دومین همایش پیشرانه‌های دریایی برگزار شد

دومین همایش پیشرانه‌های دریایی صبح روز دوشنبه (6 اسفند 1397) با حضور امیر سرتیپ «امیر حاتمی» وزیر دفاع و پشتیبانی نیرو‌های مسلح و امیر دریادار «امیر رستگاری» رئیس سازمان صنایع دریایی وزارت دفاع در سالن جابربن‌حیان دانشگاه صنعتی شریف برگزار شد. این همایش به منظور بررسی «جایگاه سیستم رانش در بهره‌وری ناوگان دریایی کشور»، «محرکۀ اصلی»، «انتقال قدرت»، «پیش‌برنده‌ها» و «پایش، نگهداری و بهره‌برداری» برگزار شده است.

در این همایش نخستین موتور واترجت ملی که توسط متخصصین سازمان صنایع دریایی وزارت دفاع با همکاری دانشگاه‌ها تولید شده است، با حضور وزیر دفاع رونمایی شد. وزیر دفاع در حاشیۀ این مراسم با بیان اینکه جمهوری اسلامی ایران یک کشور دریایی با فرصت‌های بسیار زیاد است، اظهار داشت: «استفاده از این فرصت‌ها مستلزم داشتن قدرت دریایی است و یکی از الزامات آن داشتن ابزار و امکانات دریایی است.» وی افزود: «پیشران‌ها یکی از مهمترین ملزومات و امکانات در صنعت دریایی هستند که اوایل امسال دیزل ۱۳۰۰ اسب بخار را که کاربردهای زیادی در بخش دریایی و ریلی دارد، رونمایی کردیم. امروز هم پیشران واترجت که یکی از نیازهای ضروری شناورهای نظامی، تجاری و تفریحی در کشور است، رونمایی شد.» امیر حاتمی در پایان تأکید کرد: «چون توانستیم قابلیت فنی طراحی و ساخت را به طور کامل کسب کنیم، خواهیم توانست در توان‌های مختلف این موتور را تولید کنیم.»

لینک گزارش تصویری دومین همایش پیشرانه‌های دریایی و رونمایی از موتور واترجت با حضور وزیر دفاع:

منبع خبر: پایگاه اطلاع‌رسانی وزارت دفاع و پشتیبانی نیروهای مسلح

دومین همایش پیشرانه‌های دریایی برگزار شد